ibooked.dk Kundeservice

Bemærk, at behandlingen af anmodninger i øjeblikket tager betydeligt længere tid end normalt på grund af COVID-19 corona-udbrud.

Fortvivl ikke, at vi gør alt for at hjælpe dig med at administrere din reservation og vi er fleksible under disse usikre omstændigheder. Tak for din forståelse og tålmodighed.

Har du brug for hjælp? Se vores FAQ

Kan jeg reservere et værelse, hvis jeg ikke har et kreditkort?

Ja, du kan foretage en reservation ved at bruge en anden persons kort (med kortindehaverens tilladelse kun).

Hvorfor skal jeg give mine kreditkortoplysninger?

Dine kreditkort oplysninger bedes bekræfte og garantere din reservation.

  • Hvis du vælger "1EUR depositum" eller "Forudbetaling kræves" sats, er beløbet trukket tilbage fra dit kort for at betale for reservationen.
  • Hvis du vælger "Betal på hotel", kan beløbet midlertidigt blokeres på dit kort for at dække gebyrer for "sen annullering" eller "udeblivelse".

Hvornår betaler jeg for mit ophold på et hotel?

Betalingstiden afhænger af betingelserne for den reservation, du foretager. Disse oplysninger findes i Betalingsbetingelser på booking siden. Du kan også finde den i din bekræftelses email.

Hvordan kan jeg være sikker på, at min reservation er blevet bekræftet?

Når du har foretaget en reservation, vil du se en bekræftelsesside med dit reservationsnummer og din PIN-kode. Det betyder, at hotellet har modtaget dine reservationsoplysninger og bekræftet din reservation.

Derudover vil vi sende dig en bekræftelse på din email.

Jeg har ikke modtaget en bekræftelses-email, efter jeg har foretaget reservationen. Hvad skal jeg gøre?

Kontroller, om du har indtastet din email-adresse korrekt.

Kontroller derefter både dine indbakke og spammapper for bekræftelsesmailen hvis den blev markeret som spam eller junk.

Du kan også logge ind på Mine bookinger ved hjælp af dit reservationsnummer og PIN-kode, som du modtog, når du er færdig med reservationen, og tjek din bekræftelse der.

Under hele reservationsprocessen bruger vi den verdenskendte sikkerhedsteknologi til at beskytte dine personlige og kortoplysninger, nemlig:

  • HTTP Secure (HTTPS), som garanterer sikker kommunikation over et computernetværk online. HTTPS-kommunikationsprotokollen er krypteret af Secure Sockets Layer (SSL) for at sikre beskyttelse af privatlivets fred for de udvekslede data mellem klienter og vores servere.
  • PCI DSS-certificering, som er en informationssikkerhedsstandard, der er skabt for at øge kontrollen omkring kortholderdata og reducere kreditkortsvindel. Det anvendes til organisationer, der håndterer sådanne kreditkort mærker som MasterCard, Visa, American Express, osv.

Ja, det er muligt. Der er to muligheder:

  • Hvis du har foretaget en "1EUR depositum" reservation, skal du gå til siden Mine Bookinger, indtast dit reservationsnummer og din PIN-kode, vælg Administrer betaling og indtast dine nye kortoplysninger.
  • Hvis du har foretaget en "Betaling på hotel" reservation, skal du kontakte hotellet direkte.

Du kan finde en generel afbestillingspolitik nederst på hotellets side.

For at tjekke afbestillingsreglerne for en bestemt reservation, angiv venligst dine datoer i boksen Tilgængelighed og klik på enten Søg eller Tjek tilgængelighed.

Når du har foretaget en reservation og modtaget en bekræftelses-email, kan du finde hotellets afbestillingsregler i afsnittet Din bookingoplysninger.

Vis flere spørgsmål