Kundeservice

Har du brug for hjælp? Se vores FAQ

Hvad hvis jeg ikke har et kreditkort? Kan jeg stadig booke et værelse?

Da et gyldigt kreditkort er påkrævet for at foretage en booking på et hotel, kan du foretage en reservation ved at bruge en anden persons kreditkort hvis du har tilladelse fra kortindehaveren.

I så fald skal du indtaste kreditkortindehaverens oplysninger, og angive at de har givet dig tilladelse til at foretage reservationen ved hjælp af deres kreditkort sammen med din booking information.

Hvorfor skal jeg angive mine kreditkortoplysninger?

Dine kreditkortoplysninger er påkrævet for bekræftelse og garanti af din reservation på et hotel.

Vi opkræver ikke fra dit kreditkort. Kortoplysninger kan også anvendes til at beskytte hotellet mod en sen annullering eller en udeblivelse, så det kan godt betale sig at kontrollere hotellets regler.

Dine kreditkortoplysninger er krypterede og sendes direkte til hotellet.

Nogle hoteller kan godkende dit kreditkort for gyldighed og likviditet på forhånd, men alle afgifter refunderes normalt efter denne kontrol er gennemført.

Hvorfor er der opkrævet på mit kreditkort før min ankomst?

iBooked.dk opkræver ikke på dit kreditkort. Dog godkender enkelte hoteller dit kreditkort før din ankomst. Check bookingbetingelserne i din bekræftende e-mail, for om opkrævningen var en del af hotellets reservationsbestemmelser.

Hvis du mener at opkrævningen er ukorrekt, skal du kontakte din bank og kontrollere om det er en forhåndsgodkendelse eller kontakte hotellet som har opkrævet en afgift på dit kort.

Hvornår betaler jeg for mit ophold på et hotel?

Hotellet opkræver betaling ifølge betingelserne som er angivet i afsnittet “Ledige værelser”, efter du har angivet bookingdatoer, og i din bekræftende e-mail. Nogle hoteller forbeholder sig retten til at forhåndsgodkende dit kreditkort før din ankomst, mens de fleste opkræver betaling når du checker ud.

Kan jeg betale for min booking på forhånd?

Ja, men det afhænger af hotelreglerne. Der er to muligheder:

Først skal du vælge en takst som ikke kan refunderes. Beløbet kan opkræves efter du har foretaget en reservation og før din check-in dato. Kontrollér venligst dit kreditkort før din rejse.

Derefter, efter du foretager en fleksibel reservation, kan du kontakte hotellet og bede om at få fremsendt en formular til kreditkortgodkendelse. Du skal udfylde alle nødvendige oplysninger og sende den tilbage til hotellet. Hotellet vil opkræve på dit kreditkort.

Efter du har foretaget din reservation, kan du se bekræftelsessiden. Denne side viser et bookingnummer og en PIN-kode på skærmen. Det betyder at din reservation er bekræftet af hotellet, og kan dobbeltcheckes på Booked.net’s side “Mine bookinger”.

Vi vil også sende bekræftelseskoden, PIN-kode og dine reservationsoplysninger til dig via en bekræftende e-mail.

Kontrollér venligst om du har indtastet din korrekte e-mailadresse.

Check derefter både din indbakke og din spam/junk-mappe for den bekræftende e-mail, i det tilfælde at oplysningerne er markeret som spam eller junk af din e-mailkonto.

Du kan også logge ind på “Mine bookinger” med dit bookingnummer og PIN-kode, som du kunne se, da du havde gennemført din reservation, og kontrollere din bekræftelse der.

iBooked.dk er opmærksom på din sikkerhed. Vi burger den nyeste teknologi, som følger:

  • Vores server bruger et "Secure Socket Layer" (SSL), som er industristandardteknologien for online virksomheder;
  • SSL certificering – udstedt af Thawte.

Alle dine personlige oplysninger og kreditkortoplysninger er krypterede og overføres direkte til hotellet fra vores sikre servere.

Ja, generelt modtager hoteller andre kreditkort eller kontanter, men for en sikkerheds skyld bør du kontakte hotellet direkte.

Generelle annulleringsregler er angivet på hotellets side på iBooked.dk. Du kan kontrollere annulleringsregler for et bestemt hotel efter du har indtastet dine datoer og har klikket på “gratis annullering” under linjen “Betingelser”.

Vis flere spørgsmål