Kundeservice

Har du brug for hjælp? Se vores FAQ

Hvad hvis jeg ikke har et kreditkort? Kan jeg stadig booke et værelse?

Da et gyldigt kreditkort er påkrævet for at foretage en booking på et hotel, kan du foretage en reservation ved at bruge en anden persons kreditkort hvis du har tilladelse fra kortindehaveren.

I så fald skal du indtaste kreditkortindehaverens oplysninger, og angive at de har givet dig tilladelse til at foretage reservationen ved hjælp af deres kreditkort sammen med din booking information.

Hvornår betaler jeg for mit ophold på et hotel?

Hotellet opkræver betaling ifølge betingelserne som er angivet i afsnittet “Ledige værelser”, efter du har angivet bookingdatoer, og i din bekræftende e-mail. Nogle hoteller forbeholder sig retten til at forhåndsgodkende dit kreditkort før din ankomst, mens de fleste opkræver betaling når du checker ud.

Hvordan kan jeg være sikker på at min reservation er bekræftet?

Efter du har foretaget din reservation, kan du se bekræftelsessiden. Denne side viser et bookingnummer og en PIN-kode på skærmen. Det betyder at din reservation er bekræftet af hotellet, og kan dobbeltcheckes på Booked.net’s side “Mine bookinger”.

Vi vil også sende bekræftelseskoden, PIN-kode og dine reservationsoplysninger til dig via en bekræftende e-mail.

Jeg modtog ikke en bekræftende e-mail efter jeg foretog min reservation. Hvad skal jeg gøre?

Kontrollér venligst om du har indtastet din korrekte e-mailadresse.

Check derefter både din indbakke og din spam/junk-mappe for den bekræftende e-mail, i det tilfælde at oplysningerne er markeret som spam eller junk af din e-mailkonto.

Du kan også logge ind på “Mine bookinger” med dit bookingnummer og PIN-kode, som du kunne se, da du havde gennemført din reservation, og kontrollere din bekræftelse der.

Hvordan kan jeg være sikker på at “Mine bookinger” er sikker?

iBooked.dk er opmærksom på din sikkerhed. Vi burger den nyeste teknologi, som følger:

  • Vores server bruger et "Secure Socket Layer" (SSL), som er industristandardteknologien for online virksomheder;
  • SSL certificering – udstedt af Thawte.

Alle dine personlige oplysninger og kreditkortoplysninger er krypterede og overføres direkte til hotellet fra vores sikre servere.

Ja, generelt modtager hoteller andre kreditkort eller kontanter, men for en sikkerheds skyld bør du kontakte hotellet direkte.

Generelle annulleringsregler er angivet på hotellets side på iBooked.dk. Du kan kontrollere annulleringsregler for et bestemt hotel efter du har indtastet dine datoer og har klikket på “gratis annullering” under linjen “Betingelser”.

Vis flere spørgsmål