Om os

Ibooked.dk er et online hotelbookingsystem, som drives af den hurtigtvoksende europæiske virksomhed Ciliara Trading Limited, som er et privat anpartsselskab, som hører under cypriotisk lov.

Mit de største rejsearrangører, og vores direkte kontakt med området, stærkt konkurrencedygtige priser og vores professionelle, flersprogede personale sikrer enkel, hurtig og sikker reservation af ophold med værdi for pengene.

Vi tilbyder et ekstraordinært udvalg af hoteller over hele verden og bekvem service for de entusiastiske rejsende. Vores kunder nyder eksklusive fordele og rentable tilbud. Vi vælger omhyggeligt vores hotelpartnere og etablerer et dedikeret forhold til dem for at tilbyde dig den bedste service. Vi gør rejsendes drømme til virkelighed.

Vi tilbyder indkvartering fra 1 til 5 stjerner, herunder en bred vifte af forskellige hoteller, fra små til store lejligheder, fuldt betjente villaer og førsteklasses kroer for enhver form for behov.

Vi tilbyder dig de mest populære destinationer over hele verden, og vi fortsætter med at tilføje nye til din perfekte flugt. Vi tilbyder en detaljeret og regelmæssig opdateret beskrivelse på forskellige sprog for hver enkelt bolig. Vores fotogalleri gør det muligt for kunderne at vælge den mest egnede ejendom til deres ophold.

Vores kundesupport team guider rejsende og hjælper dem med at finde præcis, hvad de leder efter.

Udforsk verden med BOOKED.NET!

Rejs med os

Grundlagt i 2007

Kontorer i 10 lande

Over 17.000 destinationer over hele verden

Over 100.000 overnatninger er reserveret om året

Beskrivelser på mere end 20 sprog

Ingen ekstra gebyrer

Den vesteuropæiske division:

Ciliara Trading Limited
Strovolou 77, Strovolos Center, Office 204
Strovolos PC 2018 Nicosia, Cyprus
Tlf.: +357 22 000 571
E-mail: office@ciliara.com
Website: www.ciliara.com
Direktør: Hamervate LTD
Bestyrelse: Bogdan Pankiv, Oleksandr Protoven
Registreringsnummer: 157423 | Momsnr.: CY 10157423i

Den østeuropæiske division:

Maklai LTD
Gagarina street #5
Khmelnitsky 28000, Ukraine
Tlf.: +380 44 528 06 79
Fax: +7 499 503 40 41
E-mail: support@booked.net
Website: www.maklai.com.ua
Direktør: Oleksandr Protoven
Registreringsnummer: 35305263

Betingelser & Vilkår

Servicebeskrivelse
Ibooked.dk er et online hotelbookingsystem udviklet af den hurtigtvoksende europæiske virksomhed Ciliara Trading Limited, som er et privat anpartsselskab indbefattet af gældende cypern lovgivning. VAT Licensnummeret: CY 10157423i. Vi fungerer som et mellemled mellem hoteller og brugere. Dette giver vores websitebrugere mulighed for at søge på og booke online hotelindkvartering. De hotelbeskrivelser vi leverer, er baseret på information leveret af hoteller. Selv om vi gør vores yderste for at sikre at al information på dette website er præcis, kan vi ikke garantere at al information er korrekt.

Priserne på vores website er meget konkurrencedygtige. Alle priser på Ibooked.dk websitet er pr. værelse for hele dit ophold, med mindre andet er angivet. Disse priser kan blive ændret af hotellerne. Vi viser prisen vi får fra hotellet for det specifikke værelse, og gældende for de datoer du vælger. De repræsenterer hverken officielle fulde priser før rabatter, eller konkurrenternes priser. Check venligst oplysningerne om værelset for at se hvad der er/ikke er inkluderet i prisen.

Beskyttelse af personlige oplysninger
Vi respekterer dit privatliv. Vi videregiver under ingen omstændigheder dine personlige oplysninger til tredjepart. Se venligst vores Privacy Policy for yderligere information.

Kreditkort garanti
Hoteller kræver kreditkortoplysninger for at kunne garantere din reservation. Dine kreditkortoplysninger sendes direkte til det hotel du reserverer. Når du foretager en booking vil du automatisk indgå en aftale med det hotel du har valgt. Du kan være forvisset om at nogle hoteller kan trække på dit kreditkort under booking, mens andre ikke vil gøre det. Derfor skal du checke hotellets politik for dette grundigt.
Vi forsikrer dig at vi tager ansvaret for dine kreditkortoplysninger meget alvorligt. Vi bruger industristandard "Secure Socket Layer (SSL)" teknologien til at kryptere dine kreditkortoplysninger. Vores SSL certifikat er udstedt af Thawte. Vi kan derfor garantere at alle udførte transaktioner er 100 % sikre.

Bedste pris garanti
Ibooked.dk giver dig de laveste værelsestakster. Hvis du finder det same hotelværelse online, med de same bookingbetingelser, til en lavere pris inden for 24 timer fra booking – refunderer vi forskellen. For at modtage den restitution beder vi dig venligst give os oplysningerne om den billigere takst inden for 24 timer fra det øjeblik du foretog din reservation.

Annullering
Følg venligst instruktionerne i e-mail bekræftelsen såfremt du ønsker at annullere dit ophold. Hvis du annullerer i henhold til hotellets regler om annullering vil det være gratis. Vi anbefaler at du læser hotellets regler om annullering grundigt. Hvis du annullerer senere end det som er påkrævet af hotellet eller udebliver, kan hotellet opkræve et gebyr, som i de fleste tilfælde svarer til en overnatning. Bemærk at vi ikke opkræver dig nogen som helst form for annulleringsgebyr. Men nogle hoteller kan trække på dit kreditkort. Du bør derfor kontrollere hotellets politik.

Ansvarsfraskrivelse
Ibooked.dk er udarbejdet med størst mulige grundighed. Vores services er baseret på informationerne som er leveret af hotellerne; af denne grund forbliver hotellerne ansvarlige for korrektheden af denne information. Hoteller kan ændre deres information, såsom priser og rådighed, til enhver tid. Vi kan derfor ikke garantere at al information er præcis.

Med mindre andet er angivet tilhører ophavsretten til materialet på dette website Ibooked.dk.

Fortrolighedserklæring

Beskyttelse af personlige oplysninger
Vi tager ansvaret for beskyttelse af dine personlige oplysninger meget alvorligt. Informationen vi ønsker når du foretager din reservation, beder vi om for at kunne give dig en professionel service.
Vi viderebringer kun dine personlige oplysninger til tredjepart med det formål at gennemføre din booking gennem os, for at kunne give dig den information eller de services du har anmodet om, med dit udtrykkelige tilsagn. Vi forbeholder os retten til at viderebringe dine personlige oplysninger til visse tilladte tredjeparter inklusive medlemmer af vores egen organisation, betroede partnere, hvoraf nogle er placeret uden for EØS, og vores egne professionelle rådgivere.

Kreditkortoplysninger
Vi trækker ikke på dit kreditkort. Dine kreditkortoplysninger er kun nødvendige for at garantere din booking. Du betaler for dit ophold på hotellet.
Dine kreditkortoplysninger sendes til os via en sikker server. Vi bruger den seneste og mest sikre tilgængelige teknologi, som krypterer alle dine persondata og kreditkortoplysninger. Den anvendte krypteringsmetode er industristandard "Secure Socket Layer" (SSL) teknologien. Vores SSL certifikat er udstedt af Thawte.

Vores server og netværk er beskyttede af firewalls mod uautoriseret adgang, hvilket gør det fuldstændigt sikkert for dig at sende os dine kreditkortoplysninger.
Dine kreditkortoplysninger vil blive opbevaret indtil din ankomstdato på hotellet. Efter denne dato vil oplysningerne blive destrueret.

Kontrol over dine data
Du har altid ret til at inspicere de persondata du har lagret hos os. Angiv venligst 'anmod om persondata' i emnefeltet i din e-mail. Hvis dine persondata er ukorrekte, vil vi ændre dem på din forespørgsel. Du kan også bede os om at fjerne dine persondata fra vores database ved at sende os en e-mail til den samme e-mailadresse.

Hvornår sender vi dig e-mails?
Efter du har foretaget en booking vil du modtage en bekræftende besked med alle oplysningerne om din booking. Du kan medbringe denne bekræftelse til hotellet som en garanti for reservationen. Ind imellem sender vi feedback e-mails efter dit ophold på hotellet. Hvis du ikke ønsker at give os din mening, kan du lade os vide det, og vil ikke bede om yderligere feedback. Under reservationsprocessen kan du anmode om vores nyhedsbrev, som indeholder specielle tilbud og mere information sendt til din e-mail.
Men hvis du ikke længere ønsker at modtage e-mails fra os kan du blot klikke på unsubscribe linket.

Vores kontaktoplysninger
Ibooked.dk er et online hotelbookingsystem udviklet af den hurtigtvoksende europæiske virksomhed Ciliara Trading Limited, som er et privat anpartsselskab indbefattet af gældende cypern lovgivning. VAT Licensnummeret: CY 10157423i.

Har du nogle forslag eller bemærkninger til denne fortrolighedserklæring, beder vi dig venligst sende os en e-mail på: customer.service@Ibooked.dk eller kontakte os på +44 (0)20 3026 5047.

How we judge?

The aggregation process

The judging process begins with the collection of actual guest reviews made throughout the calendar year – from January 1 to December 31. Then the percentage of guests that rated the accommodation favourably be it “good”, “very good” or “excellent” are found.

Reviews are measured and combined depending on destination.

Other factors are considered in individual categories – for example when selecting the winners, finalists, highly recommended and recommended hotels in the “romantic” category, reviews left by couples are more influential.

 • We take the percentage of travellers who recommend accommodation at a country, regional and city or specific destination level for accommodation type, theme and star rating.
 • The accommodation rating is then compared with the average rating for accommodation at the same destination.
 • The accommodation’s average price per night for two people is then compared with the average price for the destination. The average price by destination is calculated across 2, 3 and 4-star hotels.
 • The final rating and price scores are then used to calculate the value score.

Benefits for travellers

The value score awarded to accommodation gives travellers assurance that the properties listed offer the best value for money in any destination.


Benefits for travellers

Best, Highly Recommended and Recommended accommodation will be automatically given a hotel award badge and presented with a certificate.

 • Showcase your success.
 • Stand out from your competitors.
 • Attract more guests.
 • Display your success via special badges tailor-made to be displayed on your hotel’s website.

About

The World Hotel Awards by Ibooked.dk were established with the goal of providing traveller with lists of the best value for money accommodation in any destination worldwide.

Our awards are given after measuring and calculating a value for money score to generate lists for any destination.

To do this we:

 • Aggregate data from 18 global and local review sites.
 • Analyse more than 3 billion guest reviews for 300,000-plus accommodation types and categories.
 • Use an algorithm that measures the value score. The score is based on the level of customer satisfaction in the type of accommodation compared to the price you pay. This then allows us to list the best, highly recommended and recommended accommodation in every category.

The awards apply to any type of accommodation, from hotels to villas and apartments. Accommodation is awarded at a country, regional and city or specific destination level for accommodation type, theme and star rating.

The Best, Highly Recommended, and Recommended accommodation is awarded.