hav harmoni med verden, rejs med iBooked.dk

Destination
Hvor vil du gerne hen?
Indtjekning
Vælg dato
-
Udtjekning
Vælg dato
Værelser og Gæster2 Gæster, 1 Værelse

Inspiration til fremtidige udflugter

nye anmeldelser

  • Profilhotels Richmond

    8.2
    Fantastisk
    (1624 anmeldelser)
    Hotellets komfortabel beliggenhed med en flot udsigt. Spiste på Väkst lå 10-15 minutters gang fra stedet.
    Læs mere+Mindre -
    Pernovember 2023
  • Scandic Ringsted

    8.0
    Fantastisk
    (134 anmeldelser)
    Hotellets beliggenhed i Ringsted er godt og fantastisk, tæt på - indkøbscenter og afsætningsstedet. Et meget rene værelse med badeværelse, to enkeltsenge, et tv.
    Læs mere+Mindre -
    Johannesoktober 2023
  • Hotel Skansen Bastad

    8.0
    Fantastisk
    (100 anmeldelser)
    Beliggenheden var forbløffende og superb, tæt på marinaen og havnen og værtshuse. Vi fik et så afslappende værelse med udsigt.
    Læs mere+Mindre -
    Charlottedecember 2023
  • Radisson Blu Caledonien Hotel, Kristiansand

    8.4
    Fantastisk
    (842 anmeldelser)
    Imponerende værelse, stille, med dejlige senge. Gode badeværelse og en behagelig udsigt.
    Læs mere+Mindre -
    Larsnovember 2023
  • Radisson Blu Caledonien Hotel, Kristiansand

    8.4
    Fantastisk
    (842 anmeldelser)
    Imponerende værelse, stille, med dejlige senge. Gode badeværelse og en behagelig udsigt.
    Læs mere+Mindre -
    Larsnovember 2023
  • Scandic Hvidovre

    8.0
    Fantastisk
    (222 anmeldelser)
    Nød hotellets bekvemme beliggenhed. Personalet var meget hjælpsomt, vi opholdt sig i 3 nætter.
    Læs mere+Mindre -
    Hansnovember 2023
  • Hotel Aarslev Kro

    8.0
    Fantastisk
    (239 anmeldelser)
    Beliggenheden er fremragende og god midt i jackson. Desuden ligger det kun 5 minutter i bil fra Aarhus Aadal Golf Club.
    Læs mere+Mindre -
    Emiloktober 2023
  • Billund Airport Hotel

    8.4
    Fantastisk
    (699 anmeldelser)
    Ideelt beliggenhed tæt på lufthavnen, hvilket kan være en god ting for en tidlig flyvning i meget flot område. Vi kunne også besøge Legoland Billund Resort, som ligger 10 minutters kørsel derfra.
    Læs mere+Mindre -
    Frederiknovember 2023
  • Milling Hotel Windsor

    8.2
    Fantastisk
    (348 anmeldelser)
    Hotellet er meget rent, bygningen er traditionelle så tæt på centrum af byen samt souvenirbutikker. Stille pletfrit rene værelser med komfortable senge samt gratis morgenmad, yderst hjælpsomt personale.
    Læs mere+Mindre -
    Henrikseptember 2023
  • Zleep Hotel Ballerup

    8.2
    Fantastisk
    (382 anmeldelser)
    Hotellet er meget rent, og servicen er venlig. Et funktionelle og pletfrit rene værelse med soveværelset.
    Læs mere+Mindre -
    Andreasnovember 2023

hvorfor vælger os

Om os
  • booking på 2 minutter
    Du kan nemt og hurtigt finde oplysninger om overnatning og vælge den bedste løsning, samt foretage en reservation på mindre end 2 minutter.
  • din betaling er sikret
    Vores servere og netværk er beskyttet af up-to-date teknologi for at holde dine personlige oplysninger og kortoplysninger streng beskyttet.
  • ingen skjulte gebyrer
    Vi viser kun endelige priser og opkræver ingen ekstra gebyrer. Detaljerede og regelmæssigt opdaterede betalingsbetingelser er altid til din rådighed.
  • øjeblikkelig bekræftelse
    Vi er effektive! Lige efter at der er foretaget en reservation, finder du en bekræftelse i din indbakke.
  • fleksibel betaling
    De fleste overnatningssteder har gratis afbestilling, lav pris og "betal på stedet" muligheder. Vælg dem der passer til dine behov og ønsker.
  • laveste pris garanti
    Vi sammenligner priser fra over 50 hoteludbyder for at sikre de bedste priser. Hvis du tilfældigvis finder det samme værelse online, med de samme bestillingsbetingelser til en lavere pris, refunderer vi forskellen.

GØR DIN REJSE PERFEKT

Planlæg din næste rejse eller ferie med iBooked.dk

Lad planlægningen af din næste rejse blive endnu et spændende eventyr! Det første trin i forberedelsen til enhver rejse er at vælge en retning, efterfulgt af at beslutte det optimale tidspunkt. Uanset om du skal på en sjov familieferie, en forretningsrejse, en romantisk ferie med din partner eller til en kamp med dit yndlingssportshold - det vigtigste skridt vil være at vælge bolig. Hotellet kan gøre eller ødelægge din rejse, så det er afgørende at give rigelig tid og opmærksomhed på at finde den rigtige. Heldigvis kan iBooked.dk gøre alt det hårde arbejde for dig!

iBooked.dk er en hotelsøgningstjeneste i konstant udvikling, der udnytter alle nødvendige faktorer til at hjælpe dig med at vælge og reservere et ideelt hotel. Afhængigt af dine behov og præferencer matcher vi dig nemt med det perfekte hotelværelse med fremragende gæsteservice, så du får den fineste rejseoplevelse!

Find dit ideelle sted at bo

iBooked.dk tilbyder dig et bredt udvalg af overnatningssteder for enhver smag. Således kan du vælge den bedst egnede type rejselogi på en bekvem måde - lav en femstjernet hotelreservation på forhånd, lej et værelse for en dag, eller søg 'reservationer i nærheden af mig' på stedet. Tøv ikke med at tjekke vores anmeldelsessektion. Tag dig tid til at læse kommentarer fra tidligere gæster for at sikre dig, at dit hotelophold lever op til alle dine forventninger.

Beliggenhed er et andet afgørende aspekt ved valg af hotel, så det har vi sørget for fejlfrit. Du kan søge efter hoteller, der er tilgængelige ved deres nærhed til lufthavnen, stranden, byens største attraktioner eller det kongrescenter, hvor du har planlagt dit møde - du kan nemt justere søgningen efter dine behov. Som et resultat vil du være i stand til at bo i hjertet af byen, ved siden af dens lyseste vartegn eller i et fredfyldt boligområde - muligheder for ethvert budget er tilgængelige, så lad os vælge og bestille nu!

Hotelbooking i sidste øjeblik

Vær sikker på, at du kan regne med os. Tog du på en kort tur, men besluttede at blive længere? Kom du spontant til en anden by eller et andet land? Eller ville du bare ændre dit nuværende hotel? Tøv ikke med at foretage en ny reservation, da vi har dig dækket.

Du kan altid søge efter 'overnatningssteder i nærheden', og du vil med garanti finde en passende mulighed. Derudover tilbyder mange hoteller tilbud i sidste øjeblik, når de har haft aflysninger eller ledige værelser, som de gerne vil sælge for en eller to nætter. Det siger sig selv, at du kan booke sådanne hotelværelser til en rimelig pris.

Nem online booking, gratis reservationer og afbestilling

Med iBooked.dk kan du nemt foretage en hotelbooking på kun to minutter. Du kan være sikker på, at dine personlige data og kortoplysninger er sikre, da vores servere og netværk er beskyttet af den nyeste teknologi. Vi opkræver ingen ekstra gebyrer, så du finder kun de endelige hotelpriser. Kort efter at du har foretaget en reservation ved at trykke på knappen 'bestil nu' og tilføje dine kontaktoplysninger, vil du modtage en bekræftelse til din e-mailadresse.

For en mere personlig oplevelse tilbyder vi en række overnatningsalternativer, der inkluderer gratis aflysninger, lave priser og betalingsmuligheder på hotel. Vælg dem, der passer bedst til dine behov og præferencer. Derudover kan du finde ekstra information i vores omfattende vidensbase fuld af booking- og rejseguider, og vores support er tilgængelig 24/7 for at hjælpe dig på vej til at få dit livs hotelophold.

Hot tilbud og rabatter på hoteller

På vores hjemmeside finder du et bredt udvalg af hoteltilbud. Kroer giver ofte særlige tilbud, så du kan forkæle dig med et luksuriøst værelse til en overkommelig pris. Hver dag giver mulighed for at opdage en fristende rabat på dit drømmehotel. Alle de bedste hotelrabatter, der regelmæssigt vises på vores side, leveres kun af de mest pålidelige udbydere. Tøv derfor ikke med at gribe chancen og få en varm deal på iBooked.dk. Desuden er det en fantastisk chance for at spare på logi og investere mere i at skabe uforglemmelige minder under din rejse!

Hvad gør os til det bedste valg for rejsende

iBooked.dk er en af de bedste hotelsøgemaskiner, og lægger særlig vægt på dine krav og ønsker og foreslår håndplukkede boligmuligheder. Du kan nemt vælge de bedst egnede - efter pris, beliggenhed eller nærhed til dine interessepunkter. Vi fungerer som den bedste hotelfinder og tilbyder en unik mulighed for at fange de bedste hoteltilbud, inklusive tilbud i sidste øjeblik. Hvad mere er, tager reservationen kun et par minutter!

Vi stræber efter at give dig en fremragende kundeoplevelse, hvilket gør bookingprocessen til den mest behagelige under din rejseforberedelse! Så skynd dig at reservere et hotel på iBooked.dk!

læs mere +Mindre -