Rejser til New York

Essential Information

Currency
U.S. dollar
1.00 USD = 1.00 USD
CURRENT WEATHER
Regn
+6°C

New York - Byen over alle byer

Byen der aldrig sover vil levere masser af spænding til enhver slags besøgende. Rejser til New York er noget helt specielt. Imponerende skyskrabere side om side med stilfulde klassiske murstensbygninger. Gade efter gade med en uendelig strøm af trafik og fantastiske broer, der fører de besøgende over Hudson floden og ind til Amerikas største by, New York.

Se de strålende lys på Broadway, tag på picnic i Central Park og oplev de svimlende højder fra toppen af Empire State Building på en rejse til New York.

Byen er fuld af ting du kan lave og se. Uanset om du vil overdænges med kulturelle spændingsoplevelser fra museer, kunstgallerier og sightseeing, eller om du foretrækker at gå mere på opdagelse og forkæle dig selv med fabelagtig shopping eller prøve Brooklyns bedste bagels, så er New York byen over alle byer.

De bedste steder New York

Rejser til New York kan holde dig på fødderne hele dagen lang, så kom ud og gå i gang med at udforske denne fascinerende by.

Start din tur med at se alle de berømte seværdigheder som den himmelstræbende Empire State Building, den elektriske aktivitet på Times Square og det verdenberømte Metropolitan Museum of Art.

Brug en eftermiddag på at tage Staten Island færgen for at få et glimt af Frihedsgudinden og fuldend dagen med at slentre gennem den store naturgrønne Central Park.

Hvis du har kontanter der skal brændes af kan du tømme dine lommer på den prestigefyldte Fifth Avenue. Her i centrum af Manhattan har du hjertet af New York når det kommer til shopping. Sørg for at besøge Macys for at opleve et rigtigt New York stormagasin.

Besøg også Upper East Side for det dyrere og mere glamourøse, eller Soho for couture og håndlavede kunsthåndværk.

USA's største by er et centrum for underholdning, shopping og nogle af de fineste restauranter og hoteller. Byen er opdelt i fem bydele, The Bronx, det trendy Brooklyn, verdenberømte Manhattan, Queens og det mere hjemlige Staten Island, hver med sin egen mikro-kultur og masser af ting at tag sig til.

Kryds Brooklyn Bridge for at se den fantastiske udsigt over den berømte skyline og gå på opdagelse blandt nogle af New Yorks hotteste spisesteder. Brooklyn har noget nær alle former for mad du kan forestille dig, inklusiv et stort udvalg af god klassisk Amerikansk mad, de bedste bagels i verden, samt førsteklasses deli sandwiches.

Et af New Yorks ældste kvarterer er Chinatown, et eksotisk og levende sted, fyldt med udsøgte kinesiske restauranter. Alt er billigere her, så det er det ideelle område, hvis du har et mindre budget og søger billigere rejser til New York.

På opdagelse i New York

En storbyferie til New York efterlader ikke meget tid til at slappe af. Dette er byen der aldrig sover og der er nok seværdigheder til at holde dig igang i årevis. Fra endeløse museer til berømte vartegn, masser af spisesteder og førsteklasses shopping. Du har frit valg blandt alle attraktionerne i The Big Apple.

Hvis du planlægger en rejse til New York med familien, så tag til Central Park, som dækker et svimlende område på 843 hektar af Manhattan. Det huser bl.a. Central Park Zoo og Tisch Børnezoo nær Fifth Avenue.

Forlad ikke New York uden at besøge nogle af de bedste museer i byen, specielt hvis du har børn med på slæb. American Museum of Natural History er fyldt med spændende udstillinger, inklusiv nok dinosaur-skeletter til at måle sig med Jurassic Park. Det “praktiske” Children's Museum of the Arts og Children's Museum of Manhattan vil også være specielt underholdende for de små.

Hvis du rejser til New York i vintermånederne, hvorfor så ikke købe nogle julegaver og benytte sig af de mange gode tilbud. Hvis du er der omkring jul, så prøv også at stå under de funklende lys fra det gigantiske juletræ i Rockefeller Center og tag en tur på byens mest berømte skøjtebane.

Vil du have den ultimativt romantiske tur, så tag op til toppen af Frihedsgudinden om aftenen, hvor man kan se udover New Yorks skyline. Der har været masser af frierier netop der.