Rejser til United States

Essential Information

Currency
U.S. dollar
1.00 USD = 1.00 USD
CURRENT WEATHER
Regn
+6°C

Rejser til USA

Det kan være en stor opgave at planlægge en billig rejse til USA – hvor skal man starte i et land så stort og forskelligartet? For familier som er til aktive strandferier, har den andenstørste by i Californien, San Diego alt, hvad man kan drømme om og mere til - her får du den perfekte ferie, som alle familiens medlemmer vil nyde. Byen ligger langs Stillehavets kyst, har smukke sandstrande og der er masser af ting at se og foretage sig for hele familien.

Hvis du vil opleve det ægte Amerika så tag til byen San Francisco, hvor der er et hav af spændende steder, som f.eks. The Golden Gate Bridge og Alcatraz. Chicago er med sit rige natteliv et ideelt sted, hvis du vil slå sig løs. Desuden vil byens fine arkitektur gøre et stort indtryk på dig.

En anden populær distination for USA rejser er Boston, som ligger i Massachusetts. Boston er en helt unik blanding af gammelt og nyt, og hvis du vil på en anderledes skiferie er der rig mulighed med mange skiresorter i området.

Vegas og USA's vestkyst

Las Vegas er ét stort show, hvor der er liv og gang i den 24/7. Her er et utal af kasinoer, shows, danseopvisninger, barer og restauranter, der er større, vildere og dristigere end, stort set, noget andet sted i verden. Dette er stedet, hvis du vil have spænding og underholdning.

Skal den stå på energi, kreativitet og jagten på den amerikanske drøm, så anbefaler vi et superbilligt hotel i Los Angeles. Smukke strande, nogle af verdens bedste restauranter og Hollywood lige om hjørnet betyder, at man absolut ikke må gå glip af LA. Eller hvad med at kombinere det bedste af Californien og Nevada med en tur til Lake Tahoe på dine USA rejser?

Hawaii er et fantastisk sted til en strandferie, der er solskin næsten hele året rundt og billedskønne strande, som er ideelle, hvis du bare vil slappe af og suge varmen til dig. Hvis du er til strande, er Californien den bedste stat på vestkysten - her har du nemlig er et væld af billedskønne strande at vælge imellem.

New York og det østlige USA

Rejser til USA's østkyst har også sine gyldne perler. Hvem kunne tage på en rejse til USA uden at opleve New York, en af verdens mægtigste byer? Her er rigeligt med underholdning til en to-ugers ferie, og selv efter det har man kun strejfet overfladen af dette forskelligartede og oplevelsesrige sted. Eller tag til New England, som især er flot om efteråret, når farverne på træerne er spektakulære. Eller vent et par uger og prøv skiløb i verdensklasse ved Killington, Vermont.