Rejser til London

Essential Information

Currency
Pound sterling
1.00 USD = 0.74 GBP
CURRENT WEATHER
Nogen sol
+14°C

Billig rejse til London

London er en af de mest livlige byer i verden, med et væld af historiske seværdigheder, kultur, god mad og fantastisk sightseeing.

London er fuld af liv, hundredevis af nationaliteter og underholdning i verdensklasse. Her er traditionelle Engelske pubs på næsten hvert gadehjørne, liggende side om side med eksotiske restauranter, historiske bygninger, mærkevarebutikker og små, støvede antikvitetsforretninger. Rejser til London kan muligvis ikke byde på tropiske badestrande, men derimod er der garanti for, at du får én på opleveren.

Storbyferie i centrum af London

Der er tusindvis af berømte seværdigheder at tage til i London, Buckingham Palace, Big Ben, London Eye og den Olympiske Park for bare at nævne et par af klassikerne. Der er faktisk så meget at tage sig til, at du ikke skal regne med at få det hele med på din første rejse til London.

Hvad angår indkvartering er der simpelthen et helt uhørt antal hoteller og gæstehuse at vælge imellem. Først og fremmest er det godt at sætte et budget. Husk, at jo mere fleksibel du er med afrejse og hjemrejsedatoer, jo lettere er det at få et godt hotel til en rimelig pris.

Hvis du rejser til London for at gøre et billigt køb på Oxford Street anbefaler vi at du slår dig ned i området omkring Marble Arch. Her kan du bo med udsigt over Hyde park og i gå-afstand til Oxford Street. Hyde Park er også hjemsted for Londons Winter Wonderland i hele December, og her er utallige boder, forlystelser og mulighed for at stå på skøjter. Om sommeren er her utallige andre begivenheder, koncerter m.m., så vi anbefaler at i tjekker programmet inden i tager hjemmefra.

Et andet godt centralt udgangspunkt er området omkring Picadilly Circus, hvor i vil være et stenkast fra Englands Nationalmuseeum og Trafalgar Square. Derudover er Picadilly Circus undergrundsstation godt forbundet med adgang til Bakerloo line og Picadilly line. Vi vil også anbefale, at i undgår undergrunden i myldretidstrafikken da det ellers hurtigt kan blive en klemt fornøjelse.

Sidst, men ikke mindst, er vi nødt til at fortælle dig om Camden Town. Her kan du få smag for den alternative livsstil, som trives i London og markedet her er ikke bare kæmpestort, det er også fyldt med unikke og håndlavede ting. Dette er helt sikkert stedet at slå sig ned hvis du rejser til London for at opleve noget heltandet.

West End og Andet Gøgl

Londons berømte teaterkvarter, West End, er hjemsted for nogle af de bedste fremførelser af musicals i Europa. Her finder du shows og forestillinger året rundt og ugen igennem – ofte med flere forestillinger om dagen i weekenden. Her kan du læne dig tilbage og nyder tonerne fra musicalklassikere som Les Miserable, Phantom of the Opera og blive revet med af de nyere shows som Løvernes Konge, Mamma Mia og Thriller Live. Ligegyldigt hvilken musical i vælger, er der garanti for, at det bliver ét af højdepunkterne når i rejser til London. Men husk nu at bestille i god tid, nogle af fremførelserne er udsolgt måneder i forvejen.

Hvis du rejser til London på et mere beskedent budget, men stadig vil opleve noget af Londons bedste underholdning, bør du slå et smut forbi Covent Garden. Her finder du gadegøgler, spirende musikerer og endda mini-forestillinger af shakespeareklassikere. Alt sammen på fortovet og helt gratis, selvom mange af kunstnerne da sætter pris på en skilling. Området ”The Courtyard” er dedikeret til klassisk musik, og her kan du passende slappe lidt af til de milde toner efter en lang dag på benene.