Rejser til Dubai

Essential Information

Currency
UAE Dirham
1.00 USD = 3.67 AED
CURRENT WEATHER
Solrigt
+33°C

Billige Dubai Rejser

Kameler og eksklusive designerbutikker - kun i Dubai står disse side om side midt i en kultur, der gennem århundreder har haft indflydelse fra Asien, Europa og ørkenbeduinerne.

Dubai er en af verdens mest spændende byer. Byen byder på den perfekte ferie kombination af kultur, aktiviteter, strande og oplevelser. Med vores rejser til Dubai kan du opleve denne usædvanlige by med ethvert budget, med billige fly og et enormt udbud af hoteller og overnatningsmuligheder.

Fra de højeste bygninger i verden til menneskeskabte paradisagtige øer og undervandshoteller er Dubai fuld af vidunderlige syn og usædvanlige påfund. Lige ovre på den anden side af floden finder du den traditionelle arabiske kultur i den gamle bydel, så når du rejser til Dubai er der rig mulighed for at opleve begge dele.

Seværdigheder i Dubai

På grund af den brede vifte af aktiviteter og seværdigheder, fra shopping i Dubai Mall og vindsurfing på Jumeirah Beach, til at gøre et godt køb i en krydderi-souk og jeep-safariing i ørkenen, er rejser til Dubai velegnet til familier, grupper, par og turister i alle aldre.

Eventyrsentusiaster og sportselskere kan få lidt problemer med at vælge hvad de skal prøve først på deres ferie i Dubai, om det er sandskiløb, golf, dykning, parasailing eller go-karting.

Børnene vil elske alle de badelande, forlystelsesparker og vandlande der ligger omkring i området. Byen er også hjemsted for Mellemøstens største spabad, så hvis du leder efter ultimativ afslapning, så bestil en de mange behandlinger på Talise Spa.

Byen byder på et væld af attraktioner og aktiviteter, fra gigantiske badelande til skiløb og til surfing i klitterne - med Dubai rejser kan du opleve det uventede.

Udforsk det strålende Dubai

Dubai er fyldt med seværdigheder, så uanset om du tager en bustour eller går til fods, så gå ikke glip af verdens højeste bygning Burj Khalifa og se også Emirates Towers. Tag også en tur til det historiske Bastakia Quarter og hvis du vil lære mere om byens historie og kultur så tag til Dubai Museum.

Nattelivet i Dubai er lige så livligt som du kan ønske dig det, fra natklubber og levende musik til Arabiske danseforestillinger, og der er hundredvis af steder hvor du kan snuppe noget at spise, herunder traditionelle fortovscafeer og Gordon Ramsays berømte restaurant. Så der er noget for enhver smag og pengepung med vores udvalg af rejser til Dubai.