Rejser til Side

Essential Information

Currency
Turkish lira
1.00 USD = 3.67 TRY
CURRENT WEATHER
Mest overskyet
+16°C

Oplev ferier i Side

Der er skønt varmt vejr i Side, betagende udsigt og gyldent sand, så rejs på en ferie til Side i dag!

Det ligger i regionen Antayla i Tyrkiet, og denne smukke og unikke by er den perfekte feriedestination til en romantisk ferie og har masser af fremragende faciliteter til familieferier.

Hvis du ønsker en badeferie i Side, vil du ikke blive skuffet. Side har strande på hver side af byen og byder på perfekte omgivelser til at solbade i og blidt lavt vand, der er ideelt til at børn kan plaske rundt i det. Ferier i Side byder også på masser af vandsportsaktiviteter i byen til dem, der ønsker at få våde fødder. Stranden vest for byen bliver en smule mere fyldt af mennesker og har et antal livredder-stationer, så du kan have ro i sindet og være sikker på, at dine børn er trygge på din ferie i Side.

Oplevelser på din ferie i Side

Du vil ikke løbe tør for ting at tage dig til på din ferie i Side. Du kan tage til den gamle bydel og vandre rundt i nogle af de smalle summende gader og finde den perfekte gave. Hvis du ønsker en kulturel oplevelse på din ferie, har Side forskellige historiske seværdigheder, såsom amfiteatret, der daterer tilbage til den hellenistiske periode, Apollos tempel og romerske bade, der giver masser af muligheder for at tage billeder på din ferie i Side! Hvis du er på familieferie, kan du tage til museet eller prøve de to vandlande i Antalya - børnene vil ikke derfra igen!

Ferier i Side byder på en fantastisk mulighed for at udforske det omkringliggende område. Du kan tage til udløberne af bjergene Taurus og de spektakulære huller og vandfald. Hvis du er eventyrlysten, kan du tage på en jeep-safari eller prøve en rafting-udflugt. Når din dag med aktiviteter er slut, kan du tage på en af restauranterne og få et roligt og romantisk måltid, inden du danser hele natten i en af klubberne. Så for at få en skøn og mangfoldig ferieoplevelse, bør du besøge Side på din sommerferie.