Rejser til Marmaris

Essential Information

Currency
Turkish lira
1.00 USD = 3.88 TRY
CURRENT WEATHER
Regn
+16°C

Opdag Marmaris på en ferie

Marmaris har sandstrande, et livligt natteliv samt et væld af fremragende faciliteter til en fantastisk ferie i solen fyldt med sjov!

En ferie i Marmaris placerer dig i regionen Dalaman, der er en del af sydvestkysten af Tyrkiet. Man kan nyde en ferie i Marmaris hele året rundt med dets lange sommersæsoner og varmt klima om vinteren.

Badeferier i Marmaris

Marmaris er et fantastisk sted til en badeferie, og det mørke vulkanske sand på stranden Uzan Yali er det perfekte sted til at slappe af og solbade. Hop på en vandtaxa og tag på tværs af det turkisblå vand til de rene sandstrande ved Icmeler eller, hvis du ønsker et lidt mere fredfyldt sted, kan du tage til de rolige strande ved Turunc. På strandene i Marmaris tilbydes der en fantastisk række vandsportsaktiviteter til at underholde hele familien. Snorkling er velegnet til alle, og når du er færdig med at udforske landskabet under vand, kan du tage til en af barerne eller restauranterne, der ligger langs promenaden, og nyde det den maleriske udsigt ud over havet, mens du smager en af de lokale retter.

Oplevelser på din ferie i Marmaris

Du vil ikke løbe tør for ting at lave på din ferie i Marmaris, der er en bredt udvalg af steder at udforske. Du kan besøge slottet fra det 16. århundrede og få fremragende udsigt ud over kysten eller tage til den gamle bydel og slentre rundt i de snoede gader fyldt med butikker, restauranter og smukke gamle bygninger. Hvis du ønsker lidt spænding, er en jeep-safari i de omkringliggende smukke bjerge en unik oplevelse på en ferie i Marmaris. Hvis du ønsker at opleve traditionel tyrkisk kultur på din ferie i Marmaris, kan du besøge de tyrkiske bade eller de autentiske bazarboder og marked, der ligger i den gamle bydel. Når solen går ned byder en ferie i Marmaris på et sprudlende nattelivet og gaden med det passende navn Bar Street er midtpunktet med barer, restauranter og klubber.