Rejser til Kusadası

Essential Information

Currency
Turkish lira
1.00 USD = 3.67 TRY
CURRENT WEATHER
Solrigt
+19°C

Oplev Kusadasi

Med de smukke strande, den livlige atmosfære og farverige historie, er ferier i Kusadasi det perfekte valg for alle, der vil kombinere en traditionel strandferie med seværdigheder og en spændende by.

Uanset om du søger en romantisk ferie eller en ferie med familie og venner, fyldt med aktiviteter, er der noget for dig her. Ferie i Kusadasi ligger bare 4 timers flyvning væk, så du kunne opleve den næste solnedgang fra dette Ægæiske paradis.

Oplev Kusadasi

Kusadasi tilbyder besøgende en chance for at opleve det bedste af det gamle, såvel som det nye. Besøg de omkringliggende øer med gamle slotte, gå gennem de smalle gader i den gamle bydel eller tag en tur til de fascinerende ruiner i Ephesos. Ellers kan du også bare slappe af og nyde byen, gå en tur langs marinaen og smage traditionelle tyrkiske retter i en af de mange restauranter.

Du kan køle af på stranden, der ligger i centrum af byen eller gå lidt længere til Kanilar og Green strande, der begge er familievenlige sandstrande. De kan nogle gange blive lidt fyldt med mennesker i højsæsonen, men du kan altid finde et stille paradis med en dagstur til Dilek National Park, der tilbyder smukke omgivelser, skove og stille strande.

Hvis det er shopping, du søger, vil du elske Grand Bazaar, hvor hundredevis af boder tilbyder alt fra lokalt håndværk og souvenirs til tøj og meget mere, mens de mindre markeder er perfekte til at købe lækker lokal frugt og grønt.

På ferier i Kusadasi kan du opleve nogle af Tyrkiets fineste restauranter, der serverer både lokale og internationale retter. Den gamle bydel, Pigeon øen og Balar Sokagi tilbyder alle et meget livligt natteliv. Med alt dette og derudover omkring 300 årlige solskinsdage, er det ikke mærkeligt at ferier i Kusadasi bliver mere og mere populære blandt både familier, venner og par.