Rejser til Bodrum

Essential Information

Currency
Turkish lira
1.00 USD = 3.88 TRY
CURRENT WEATHER
Regn
+18°C

Læn dig og slap af på ferie i Bodrum

Familier og strandelskere vil elske ferier i Bodrum med den uovertrufne kombination af turkisblåt hav og fantastiske aktiviteter.

Bodrum ligger på den maleriske sydvestlige kyst af Tyrkiet, hvor Middelhavet møder det Ægæiske Hav. En ferie i Bodrum er kun en kort transfer fra lufthavnen og med en kort flyvetur kan du ligge og solbade i solen i Bodrum om nærmest ingen tid.

Oplevelser på din ferie i Bodrum

Du kan solbade på din ferie i Bodrum fra bekvemmeligheden ved poolen på dit hotel i Bodrum. For dem blandt jer, der elsker stranden, er kystlinjen fyldt med nærliggende sandstranden, hvor du kan finde det perfekte sted at slappe af på din ferie i Bodrum. Bodrum har ikke sin egen strand, men den nærliggende strand med det Blå Flag, Bitez er perfekt til børn og familier og tilbyder alle de vandsportsaktiviteter, du kan forestille dig.

Hvis du ønsker noget lidt mere fredfyldt, er Bodrum kun en kort køretur fra Gumbets idylliske strand, der er fyldt med caféer og barer, hvor du kan læne dig tilbage og beundre den smukke havudsigt. Hvis du leder efter et lidt mere afsides sted for at komme væk fra de travle strandresorter på din ferie til Bodrum, er det stille bugter Torba og Gundogan perfekte at slappe af på.

Der er masser at opleve på din ferie i Bodrum. Tilbring en dag væk fra stranden og lej en båd i lystbådehavnen og sejl til den smukke ø Karaada eller sejl langs den ægæiske kystlinje. For en skøn dag med familien på din ferie i Bodrum skal du tage til vandlandet Dedeman eller tilbringe dagen med at blive forkælet i de traditionelle tyrkiske bade. Hvorfor ikke opleve noget af Bodrums historie og besøge Skt. Peters slot fra det 15. århundrede, der er centrum for byen.

Om aftenen har ferie i Bodrum masser at byde på og lystbådehavnen bliver levende med mange livlige steder at vælge imellem. Det centrale torv har et fantastisk udvalg af restauranter at vælge fra, så uanset om du vil prøve traditionel meze eller ønsker noget mere internationalt mad på din ferie i Bodrum, er der noget, der passer til alle!

En afslappende gylden kystlinje med glimtende varmt vand kombineret med en livlig by med fremragende aktiviteter til at underholde både børn og voksne på en ferie til Tyrkiet.

Ferier i solen ved Bodrum

Tyrkiet er velsignet med varmt vejr året rundt, så en ferie til Bodrum kan nydes på hvilken som helst årstid. Få det bedste ud af solen og tilbring din ferie ved havet. Vi anbefaler at prøve..

Vandsportsaktiviteter. Windsurfing, vandski og jetski er rigtig sjovt og får med garanti adrenalinen til at pumpe. For en mere rolig oplevelse kan du tage ud at dykke og opleve verden under vand i det Ægæiske Hav.

Gumbet-strand. For en strand med faciliteter i nærheden er dette stedet at tage hen. Der er masser af restauranter, barer og caféer langs med strandpromenaden, så du behøver ikke tage langt væk for at få en forfriskende drink eller en smule at spise.

Besøg lystbådehavnen i Bodrum om aftenen, hvis du ønsker et livligt natteliv. Der er skønne restauranter, klubber og barer og nogle spektakulære lystbåde i havnen.

Man ved aldrig, måske ser du celebrity!

For en helt anderledes ferieaktivitet prøv en jeep-safari i terræn. Tag op i bjergene og få en oplevelse af Tyrkiets rødder.

Kusadasi ligger i kort afstand fra Bodrum, så hvorfor ikke tage en dagstur til byen og tilbringe dagen med at udforske basarerne, strandene, parkerne og Tyrkiets kulørte historie.