Rejser til Palma de Mallorca (Mallorca)

Essential Information

Currency
Euro
1.00 USD = 0.83 EUR
CURRENT WEATHER
Solrigt
+19°C

Rejser til Palma har det hele

På Mallorca finder du Palma, som er en storby uden lige. Blandingen mellem trendy modebutikker, livlige caféer og de gamle middelalderlige gader, er helt uforlignelig. Stemningen i byen er afslappet men livlig og det går hurtigt med at falde til i byen.

Du vil blive overrasket over, hvor meget byen har at byde på, når du tager på en Palma ferie. Der er ikke kun strand og middelhav at komme efter når du lander på Mallorca. I Palma kan du fx nyde arkitekturen i katedralen, opleve den spændende kultur, shoppe og tage dyrke vandsport. Du kommer du ikke til at kede dig på din Palma ferie.

Byliv og strand

En Palma ferie er et paradis for turister, hvor der et væld af overnatningsmuligheder.

Når du vælger hotel, er det en god idé at overveje hvad du vil i Palma. Hvis du er på badeferie, findes der masse af hoteller, som ligger helt tæt på stranden. Hvis du vælger én af disse kan du slentre ned til vandet med dit håndklæde på bare nogle få minutter.

Generelt er bugterne i Palma børnevenlige, da vandet er meget roligt. Så du er ikke afhængig af at finde et hotel med svømmebassin. Du har også muligheden for at leje en ferielejlighed og nyde godt af den optimale frihed.

Er du mere til det sjove natteliv, er det oplagt at vælge et hotel nærmere centrum som din base for din Palma ferie. Her vil du også være tæt på byens butikker og caféliv.

Udforsk Palmas små labyrinter

Når du er kommet dig over skønheden på din Palma ferie, er det på tide at udforske byen lidt. Den store katedral er et godt udgangspunkt for dine ture.

Vest for katedralen finder du La Llonja området. Her er der sjove butikker og kunstgallerier. I de små middelalderlige gader, finder du også et stort udvalg af barer, restauranter og jazzklubber. La Llonja er nemlig også det hotteste gå-i-byen område.

Også i nærheden af katedralen, finder du det gamle arabiske område. I de små snoede gader finder du museer og smukke gårdhaver. Dette område er værd at bruge en rum tid på at udforske.

Nede langs havnefronten er denne famøse marine og palme-belagte promenade. Leder du efter en sandstrand, giver det bonus at søge øst på mod Portixol og Ciudad Jardin. Langs marinaen ligger der ofte store luksus yatche og vugger.

Fra Plaza d’Espanya kan du tage et gammeldags bumletog til Sóller, hvis du vil lidt ud af Palma. Når du rejser med toget, kommer du forbi smukke citrus plantager og du får en skøn udsigt til bjergene mod vest.