Rejser til Marbella

Essential Information

Currency
Euro
1.00 USD = 0.85 EUR
CURRENT WEATHER
Solrigt
+24°C

Slap af i Marbella

Hvis du søger en solferie i en storby, er Marbella Spaniens svar på St Tropez. Under en ferie i Marbella befinder du dig mellem moderne butikker, slapper af på sandstranden eller drikker cocktails i den smukke marina. De kendte elsker denne by, så der er også rig mulighed for at møde et par berømtheder her.

Oplev Marbella

Men en skøn blanding af traditionel spansk og international 'chic', en summende havn med imponerende yachts, skønne sandstrande og en smuk gammel bydel, kommer du ikke til at mangle valgmuligheder under ferien. Området har 24 forskellige sandstrande fordelt over 27 km kystlinje, hvor man finder noget for enhver smag. De dramatisk kunstige sorte sandstrande på Rio Verde og den gyldne sandstrand ved Neuva Andalucia er smukke og livlige. Alternativt kan du besøge Corijo Blanc stranden med småsten eller strandene Casa Blanca og La Fontanilla, der begge har det blå flag, og nyde den spanske sol under din ferie i Marbella. Nyd udsigten over havet fra en af de gode restauranter ved strandene, lej en solseng og slap af eller hvad med en tur på vandscooter langs kysten.

Væk fra stranden er der også rigeligt at foretage sig under en ferie i Costa del Sol. Marbellas gamle bydel er kendt som Casco Antiguo og her kan du udforske labyrinterne af gader med imponerende historiske bygninger og det mauriske slot. Hvis du vil spille golf under ferien, finder man hele 40 gode baner i Costa Del Sol. Nyd de varme sommeraftener og spil på hestene ved væddeløbsbanen i Mijas Costa, bare 15 minutter nede af kysten.