Rejser til Málaga

Essential Information

Currency
Euro
1.00 USD = 0.85 EUR
CURRENT WEATHER
Solrigt
+15°C

Spanske traditioner på rejse til Malaga

Det er ikke til at komme uden om, at mange længes efter sol og sommer når vinteren virkeligt melder sig her i Danmark. Er du også en af de typer, så kan du få masser af sol og sommer hvis du rejser til Malaga.

Midt i Andalusien, Spanien, byder en rejse til Malaga dig velkommen med tapas, lufttørret skinke og gode vine. En by der både favner kultur, mad, shopping og afslapning.

Rejser til Malaga byder altså på andet end strand og blåt vand. Byen emmer nemlig også af historie og arkitektoniske herligheder, som kan nydes i det afslappede miljø.

Når du holder ferie i Malaga, har du mulighed for at opleve en skøn by med en moderne marina, smukke haver og mange museer at besøge. Den berømte tyrefægterarena er et besøg værd og en dag med gåture i de charmerende smalle gader er en fantastisk oplevelse.

Plaza de la Merced – I hjertet af Malaga

Hvis du vil have det bedste ud af din rejse til Malaga, er det passende at bo centralt. Plaza de la Merced ligger roligt og centralt i Malaga og det er også her du finder Pablo Picassos fødehjem.

Fra dette sted er der en lille kilometer både til en af mange utrolige strande og de smukke lystbådehavne. Der er heller ikke langt, hvis du vil på udflugt rundt i byen og udforske shopping og madoplevelser.

Tropiske og subtropiske planter kan man finde is La Alameda, den centrale park i Malaga, og lige udenfor byen finder man skønne sandstrande.

Her har du både mulighed for at finde et lækket hotel eller hvis du vil have en fuldendt Malaga oplevelse, kan du finde en fin lille ferielejlighed.

Sommernætter i Malaga

Hvis du er nysgerrig efter spansk kultur, bør en af vores rejser til Malaga kunne svare på alle dine spørgsmål.

I Malaga kan du uden problemer komme rigtigt tæt på den spanske madkultur. Den byder på lækker tapas, velsmagende vine og smagfulde retter med alt godt fra havet.

Ønsker du at opleve en masse kultur og vandre rundt i de mange charmerende gader, kan det anbefales at du rejser til Malaga i marts, april eller maj. Her er ligger temperaturen mellem 20 grader og 25 grader og det er ikke noget problem at være aktiv.

Er du mere til at ligge på stranden og dase, kan sommeren varmt anbefales. Det er ikke for sjovt vi siger varmt. Temperaturen ligger nemlig helt oppe i 30 grader til 35 grader og strækker sig fra juni og helt ind i september.

Med tropenætter i sommeren, er det også oplagt at sidde udenfor og nyde en traditionel spansk cocktail til langt ud på natten. Der er nemlig også en masse spændende barer at besøge rundt omkring i Malaga.