Rejser til Madrid

Essential Information

Currency
Euro
1.00 USD = 0.85 EUR
CURRENT WEATHER
Solrigt
+20°C

Miniferie i Madrid

Spaniens hovedstad er en spændende, kosmopolitisk by med fantastiske butikker, museer og gallerier i verdensklasse, trendy fortovscaféer, fremragende mad og et livligt natteliv – hvad mere kunne du ønske dig på en storbyferie!

Fra september til maj er temperaturerne midt i spaniens ørken tempererede og ligger jævnt omkring de 10 grader. Det er måske ikke lige så lunt som vintersolen på De Kanariske Øer, men til en storbyferie kan det næsten ikke være bedre. Hvis du derimod rejser til Madrid i sommermånederne skal du være forberedt på, at temperaturen her ofte ligger omkring 30 grader. Heldigvis har de en masse gode udendørs svømmebassiner, hvor du kan få luftet badebukserne og køle af.

Gå på opdagelse i Madrid

Madrid er en super spændene og livlig by. Indbyggerne er ofte tilflyttere fra hele spanien, og de skaber en autentisk fusion af ægte spansk kultur fra alle landets hjørner. Metrobilletterne er super billige, så du kan let og billigt nå ind til byen, selv hvis du bor på en af de mere afsidiges budgethoteller på dine rejser til Madrid.

I centrum af Madrid finder du bydelen Puerta del Sol, eller bare Sol i folkemunde. Her ligger Madrids største strøg hvor du kan få shoppet igennem til sent ud på aftenen – de Spanske butikker holder nemlig længe åbent! Her finder du også spaniens bedste stormagasin, El Corte Inglés, hvor du kan købe luksusfødevarer, få en ny frisyre eller opdatere din garderobe med spansk mode.

Hvis du er uheldig og får en overskyet dag på din ferie i Madrid, er der masser af indendørs ting at give sig til, såsom Reina Sofía museet, Thyssen-Bornemisza museet og Prado museet, Palacio Real. Madrid har også en skøn opera, som bestemt er et besøg værd, hvis du nyder klassiske operetter, og i området her omkring finder du nogle af de bedste restauranter i hele Madrid.

Børnene vil synes godt om Museo de Cera, som er fyldt med voksmodeller af kendte mennesker og spanske personligheder. Andre aktiviteter som zoologisk have, akvarium og biografer vil med garanti holde dem godt underholdt på jeres rejse til Madrid. Plaza Mayor, er en kæmpe gårdsplads, som ligger imellem imponerende smukke og gamle bygninger. Her er der gøgl, sang og gang i den dage og natten lang.

I Madrid er der to populære forboldhold, og alle sportselskere vil synes om en tur til Real Madrids fantastiske Santiago Bernabeu Stadium eller Athleticos Vicente Calderon Stadium når de rejser til Madrid.

Nattelivet og omkringliggende byer

Om aftenen vågner Madrid for alvor til live. Langt de fleste fortove, torve og pladser bliver forvandlet til udendørs barer og spisesteder. Selv den mindste lille biks vil have stole og borde sat frem, og her kan du smage på stort set hvilken som helst kogekunst du ønsker – der er alt fra mexicansk, til traditionelt spansk, thai, marrokansk og italiensk på menukortet overalt når du rejser til Madrid. De fleste barer og klubber har åbent til sent og lukker først næste morgen. Her vil du kunne sidde sammen med spanierne og nyde de spanske vine og cocktails ind til den lyse morgen, og der er rigtig mange natklubber overalt i Madrid – de ved hvordan man fester i Spanien!

Hvis du gerne vil opleve landskabet, eller hvis du har et par dage tilovers, kan vi varmt anbefale at du springer på en bus og tager på opdagelse i oplandet omkring Madrid. Du kan nå til Toledo, Segovia eller Córdoba på en dagstur med bus eller tage højhastighedstoget til Sevilla i Andalusien.

Billig rejse til Madrid

Den smukke by, Madrid, er det perfekte sted til en miniferie, der er fyldt med sightseeing, shopping, kultur og lækker mad.

Når du kun har et par dage til overs, vil du gerne have, at din tur er ekstra speciel, og det er derfor, Madrid er en fantastisk destination til en storbyferie. Madrid er fyldt med fantastiske seværdigeder, fremragende restauranter og smukke parker, og en storbyferie i Madrid er perfekt, hvad enten du rejser med familie, din partner eller en gruppe venner.

Med godt vejr året rundt kan du udforske Madrid og byens attraktioner uden at savne stranden bare et øjeblik! Du kan slappe af og nyde den venlige, dejlige atmosfære på en af byens mange pladser, eller gå på opdagelse i byen til fods eller på en bustur for at få et hurtigt overblik over alle de bedste seværdigheder.

Madrids parker er perfekte til en picnic, men der er også mange andre attraktioner i dem, herunder zooer, akvarier og forlystelsesparker, som er sjove at besøge for familier på en storbyferie i Madrid. Tag en tur i kabelbanen fra byens centrum, og nyd den flotte udsigt over Parque del Oeste, Manzanares-floden, det egyptiske Debods Tempel, Palacio Real og Almudena-katedralen, før I kommer til Casa de Campo med sin rolige sø og stier. Hvis du gerne vil lære om Spanien eller nyde værker af nogen af landets mest kendte kunstnere, skal du besøge en af byens museer, såsom Thyssen Bornemisza Museum eller Prado Museum. Hvis du rejser med børn, skal I tage en tur til Museo de Cera – Madrids svar på Madame Tussaud.

En billig storbyferie i Madrid

Spotselskere vil synes om at tage på en tur på Real Madrids fantastiske stadion Santiago Bernabeu eller Athleticos stadion Vicente Calderon på deres ferie i Madrid, og hvis du kan, skal du købe nogle billetter til en hjemmekamp for virkelig at påskønne den fantastiske atmosfære på disse steder. Efter en dag med shopping eller sightseeing er der hundredevis af restauranter og barer at vælge imellem, hvor du kan smage nogle lokale tapas, og når klubberne åbner senere, skal du være klar til at danse salsa!