Rejser til Lloret de Mar

Essential Information

Currency
Euro
1.00 USD = 0.85 EUR
CURRENT WEATHER
Regn
+17°C

Billige rejser til Lloret de Mar

Unge såvel som gamle valfarer hvert år til Lloret de Mar og med god grund. Her finder du de bedste klubber og barer på hele Costa Brava, helt uforlinlige sandstrande og skøn bjergnatur.

Costa Bravas festlige partyby, Lloret de Mar, har hele 7 kilometer kyst med sandstrande med det blå miljøflag. På Lloret de Mar rejser finder du et gigantisk udvalg af restauranter, barer og klubber, og det er ikke svært at få en vild og mindeværdig solferie.

Familier kan slappe af ved de børnevenlige strande, tage børnene med i vandland eller hoppe på lejede mountainbikes og fræse rundt i det omkringliggende bjerglandskab.

Udflugter og aktiviteter

Lloret de Mar rejser byder på hele fem strande, så der er rig mulighed for at komme solbrunt hjem. De største strande tilbyder udlejning af liggestole og parasoller, vandsport, barer og restauranter, og der er livreddere, så stranden er et sikkert sted for familier med børn. Der er også den prisbelønnede Fenals strand, hvor du kan dykke med iltflaske, snorkle, tage på bådtur, sejle i kajak, stå på vandski og prøve parasailing. I området finder du også Europas største vandland, Water World, med sjove vandløb og rutsjebaner, der giver kriller i maven, og hvor børnene altid har en sjov dag. Hvis i vil have en lidt mere nedtonet ferie på Costa Brava, men samtidig ikke vil gå glip af alle disse super gode aktiviteter kan i bo i Blanes, som ligger lidt længere nede af kysten.

Ca. 15 km væk i Palafols ligger Marineland, hvor I kan opleve akvariet og det imponerende delfinshow, og til familier med små børn er Gnomeland en god udflugt. Når i rejser til Lloret de Mar finder i mange gode butikker inde i byen, hvor i kan gøre en god handel, og der er masser af sjove souvenirs på det lokale marked. På Lloret de Mar rejser kan du også køre i gokart, bungeejumpe, bowle med vennerne eller tage en tur på hesteryg, hvis du trænger til at lufte kroppen frem for pengepungen!

Festlig ferie i Llorret de Mar

Som vi allerede har nævnt, er natklubberne i Lloret de Mar legendariske, og her er nattelivet blandt det bedste iSpanien. Her er irske pubber, med et seriøst udvalg af øl og selvfølgelig udendørs arealer, hvor du kan sidde og nyde sommernatten. Når så du vil videre, kan du tage på én af de mange barer og få en cocktail og komme lidt mere i stemning inden du danser videre til de vilde natklubber, som fx Hollywood eller det neonoplyste Hot Spot.

Der er ofte mange turister i byen i Llorret de Mar, og hvis du vil have en lidt anderledes spansk bytur vil vi anbefale at du tager et smut op til Barcelona. Her finder du en mere autentisk atmosfære men bestemt ikke mindre sjovt. Kom i snak med de lokale og øv dig på dit spanske når du tager afsted på Lloret de Mar rejser.

Dagen derpå har du måske brug for lidt afslapning, og her vil en tur på stranden eller en tur i sejlbåd gøre godt. Lad solen bage dig imens du nyder lyden af klukkende bølger og lader op til din næste bytur.