Rejser til La Palma-ø

Essential Information

Currency
Euro
1.00 USD = 0.85 EUR
CURRENT WEATHER
Regn
+23°C

Se frodig natur når du rejser til La Palma

La Palma er nok den smukkeste og frodigste af øerne i den kanariske øgruppe. Der er grønne skove så langt øjet rækker og det er svært at vente med at komme i gang med at udforske øen.

Der er mange afkroge at gå i gang med, når du rejer til La Palma. Hele øen inviterer på eventyr og byder dig varmt velkommen.

Der er ikke noget, som La Palma rejser, der kan få pulsen op på samme tid som at man kommer til at slappe helt af. Når du står på en bjergtop og kigger ud over øen efter en vandretur, glemmer du hurtigt al stres og jag.

Uspoleret kanarisk kultur

La Palmas hovedsted Santa Cruz de la Palma er et fint sted at slå sig ned under dine La Palma rejser. Her er gode shopping muligheder og byen har ind til videre undgået at blive en turistfælde.

I Santa Cruz de la Palma møder du også uspoleret kanarisk kultur. Du finder skøn kanarisk arkitektur og støder på huse med charmerende små balkoner.

Især byens historiske del er et besøg værd, da det føles som om du er faldet gennem en dør til forgangne tider.

Der er gode muligheder for shopping og museer eller bare at droppe ind på en restaurant og få en mundsmag af det kanariske køkken.

Sommer hele året

Da La Palma er forholdsvis lille med bare 706 kvadrat kilometer, er der ikke langt at køre hvis du vil se andre dele af øen end dér, hvor du har slået dig ned på dine La Palma rejser. Vejnettet på La Palma er også godt udviklet, så det er ikke noget problem at leje en bil og tage af sted.

Som det er med de Kanariske Øer, er klimaet varmt og sommerligt hele året. Du kan derfor pakke sommertøj og badeboldt ligemeget, hvornår du har fri til at tage af sted. La Palmas sol og sommer venter på dig året rundt.

La Palma rejser er helt sikker noget den nysgerrige og eventyrlystne sjæl vil holde af. Hvis du fx rejser til La Palma for at opleve en cykelferie, er der velmarkerede cykelruter klar til dig. Er ruten markeret med rødt betyder det, at turen tager flere dage. Gul betyder en enkelt dag. Grøn betyder at turen ikke gerne skulle tage mere end nogle timer.

Santa Cruz de la Palma byder dig også på lækkert traditionel kanarisk mad. Om aftenen byder barerne velkommen indenfor, såvel som udenfor, til en drink eller en dans.