Rejser til Fuengirola

Essential Information

Currency
Euro
1.00 USD = 0.85 EUR
CURRENT WEATHER
Solrigt
+24°C

Kort og godt om Fuengirola

Her har vi et af de mest populære steder på Spaniens Costa Del Sol, og i Fuengirola får du en uforglemmelig badeferie. Fuengirola ligger kun 20 minutters kørsel fra lufthavnen i Malaga, og her er der garanti for skønne strande og et rigeligt udvalg af barer og restauranter under ferien.

Oplev Fuengirola

Feriestedets største attraktion er helt sikkert den storslåede, 7 kilometer lange sandstrand, hvor der er mulighed for mange aktiviteter såsom vandsport og beachvolley. Hoteller og lejlighedskomplekser ligger primært ud til vandet, så du kan nyde den smukke udsigt langs kysten fra din balkon på ferien. På ferien i Fuengirola behøver du ikke gå langt fra hotellet, før du er i dit foretrukne badeparadis. Strandene El Ejido og El Castillo i nærheden af Sohail borgen er smukke områder, hvor du kan slappe af, og Santa Amalia stranden er et godt valg til familier på ferie. Strandene Gaviotas og Torreblance ved Los Boliches i Fuengirole har begge EU's blå miljøflag. Skal ferien være aktiv, byder marinaen i Fuengirola både på leje af speedbåd, jetski og fisketure, og hvis du er ivrig golfspiller er du kommet til det helt rette sted med Mijas Golf kun få kilometer væk. Der er også gode muligheder for udflugter fra Fuengirola til vandland eller zoologisk have, eller træd tilbage i tiden i den traditionelle sydspanske by Los Boliches med smalle gader, små butikker og de hvidmalede huse. Hvis du tager til Fuengirola om sommeren kan du opleve det årlige sommermarked, hvor hele byen er med til at fejre den årlige begivenhed.

Hvis du søger en ferie med mange aktiviteter, tilbyder Fuengirolas lystbådehavn, jet ski og fiskning, og hvis du spiller golf befinder du dig i hjertet af golf området med Mijas Golf kun få km væk. Få fornøjelse af en tur til vandland, zoologisk have og tyrefægtning, eller tag tilbage i tiden til den traditionelle by Los Boliches med sine smalle gader, små butikker og hvidvaskede huse. Hvis du planlægger en sommerferie, kan du opleve den årlige sommerfest hvor hele byen deltager.

Ud over den fantastiske strand er der også mange andre seværdigheder, og der er noget for enhver. Køl af i middagsheden med en tur til vandlandet Aquapark, hvor I kan nyde de mange vandforlystelser. Eller oplev de vilde dyr i den zoologiske have, hvor der også er mulighed for at komme på Moonlight besøg og opleve dyrene om natten.

Den mest kendte strand er Fuengirola stranden med 7 kilometer sandstrækning. Las Gaviotas har EU's blå miljøflag for rent vand, livreddere og fremragende faciliteter som familievenlig strand. Stranden Saint Amalia er også værd at besøge.