Rejser til Costa del Sol

Essential Information

Currency
Euro
1.00 USD = 0.85 EUR
CURRENT WEATHER
Solrigt
+20°C

Ferie Costa Del Sol - ren afslapning

En kystlinje, der strækker sig over 100 kilometer, dejlige sandstrande, livlige feriesteder og over 40 golfbaner, er hvad du møder når du rejser til Costa Del Sol. Denne gæstfrie region, kendt om 'solkysten', tiltrækker gæster år efter år, og med over 300 solskinsdage om året, kan man godt se hvorfor. Vores store udvalg af hoteller, lejligheder med selvforplejning og all inclusive-ferier giver dig mulighed for at komme på luksusferie billigere.

Oplev Costa Del Sol

Her på den solrige kystlinje finder du mange forskellige og charmerende feriesteder. Torremolinos er et livligt feriested, der ligger kun en kort køretur fra Malaga lufthavn. Her er seks strande, masser af vandsport og et sprudlende natteliv. I området ligger også Benalmadena, en by der hænger sammen med Torremolinos, hvis lystbådhavn er omgivet af butikker, caféer og barer. Her er også en strand, og du kan endda tag på en bådtur og se delfiner. Et andet godt og billigt feriested på Costa Del Sol er Fuengirola - her kan du dase på stranden, opleve en koncert på den gamle mauriske borg på klippetoppen eller prøve de sjove baner i vandladet Mijas Waterpark.

Hvis du gerne vil lidt længere væk fra de mest besøgte turistområder, kan du tage til den traditionelle by Mijas, som ligger i et bjergområde med utrolig smuk natur. Nerja var engang en fiskerby, men er nu, på grund af den berømte sandstrand Playa Burrina, et fantastisk sted at slappe af. Marbella er et stort feriested, der har haft held med at blande det moderne med det traditionelle.

Costa del Sol er berømt for sine vandlande. Der er intet bedre end en afslappende dag i solen, med en hurtig tur ned ad vandrutsjebanen, når du har brug for at køle lidt ned. Ved Torremolinos ligger det største vandland i området, Aqualand. Her finder du stejle rutsjebaner, eventyrlige omgivelser, slalombaner, brusende strømfald og en nervepirrende bane med det største fald i Europa, fra 22 meters højde.

Cable Ski Park i Marbella er et vandland, der skiller sig ud. Det er her du for alvor lærer at stå på vandski.