Rejser til Barcelona

Essential Information

Currency
Euro
1.00 USD = 0.85 EUR
CURRENT WEATHER
Solrigt
+18°C

Billig rejse til Barcelona

Barcelona er en utrolig smuk og spændende by ved den spanske kyst. Her er der kilometervis af sandstrande, skøn mad, festligt natteliv og spektakulær arkitektur. Alt dette og meget mere vil du opleve, når du rejser til Barcelona.

Barcelona er en levende og alsidig by, der tiltrækker folk i alle aldre. Slæn dig hen på en café og nyd det bedste Catalonien kan tilbyde, både tapas, cava og kultur, med en storbyferie i Barcelona.

Fantastiske Barcelona

Barcelona er en fascinerende blanding af gammel og nyt med sine historiske gader og klassiske kunstgallerier, der ligger side om side med avanceret arkitektur og et festligt natteliv. Her finder du masser af kulturelle og historiske seværdigheder, og der er der gode muligheder for en storbyferie med karaktér – uanset budget.

Besøg den smukke Park Güell for en utrolig udsigt over byen eller tag en tur til Gaudís vidunderlige og fascinerende Sagrada Familia. Du kan også slå et smut forbi en lokal kælderbar og nyd en drink og tapas med de lokale. Uanset om du leder efter bytur eller strandferie, så anbefaler vi varmt at du rejser til Barcelona.

Med fantastiske sandstrande kan du virkelig få fuldt udbytte af solen i Barcelona, og hvis du er på udkig efter en aktiv ferie, kan du leje udstyr til surfing, paddle boarding, og meget mere.

I Las Ramblas finder du masser af butikker, barer og restauranter. Hvis du er en sand shopaholic burde du overveje at bo på et af de lækre hoteller her i området så du kan baske dig i modevarer og gode tilbud fra morgen til aften. Der er også mulighed for at leje en ferielejlighed i det nærtliggende gotiske område, som giver garanti for at din rejse til Barcelona får en ægte catalansk karaktér.

Las Ramblas har også det berømte La Boqueria marked, hvor du virkelig vil være blandt de lokale. Prut om prisen på frugt, spansk skinke og turrón – en spansk delikatesse med nødder, mandler og nougat.

Gå på opdagelse i Barcelona

Rejser til Barcelona er ikke fuldendt uden du har set nogle af Gaudis mesterværker rundt omkring i byen. Besøg La Pedrera, også kendt som Casa Mila, og brug en dag i solen i Park Güell. Alle steder vil du blive overvældet af den uovertrufne arkitektur og unikke udsigter over byen. Sagrada Familia er Gaudis mest berømte projekt, men der kan være lange køer så sørg for at bestille billet på nettet inden du tager afsted.

Hvis du rejser til Barcelona efter en historisk oplevelse så gå en tur gennem Barceloneta området, også kendt som “fiskemandens område”. Tidligere var området en typisk industrihavn, men i forbindelse med OL i 1992 blev området totalt renoveret. Nu er der en trendy havn og nem adgang til stranden men stadig med historiske levn fra fortiden. Spadsér gennem gaderne og nyd den afslappede atmosfære eller gør en handel på det lokale marked. Her er også en masse fantastiske fiskerestauranter der engang var små fiskerbarer.

Puda Can Manel er et dejligt sted at nyde en lækker paella, mens du et par minutter derfra finder den himmelske isbod Vioko. Hvis du finder vej hertil må du endelig ikke snyde dig selv for en crema catalana, en utrolig velsmagende lokal specialitet.

5 ting at huske:

Den historiske del af byen, Ciutat Vella, er fuld af livlige caféer, travle butikker og en skøn stemning, der er perfekt til en eftermiddagsgåtur i solskinnet; der er masser af gallerier rundt omkring i hele Barcelona, hvor du kan se Picassos værker eller lære mere om regionens historie på Museu d'Història de Catalunya; gaudis berømte arkitektoniske værker kan ses over hele byen, så hold øjnene åbne. Den berømte Sagrada Familia katedral er et ikonisk monument, du i særdeleshed ikke må gå glip af; shopping er en populær aktivitet på en ferie i Barcelona, eftersom der er hundredevis af steder, hvor man kan købe souvenirs og gaver, lige fra de autentiske markeder til de eksklusive modebutikker; gå en tur langs La Rambla, mens du beundrer gadekunsterne og de mange boder. I samme område kan du også finde nogle fantastiske tapasrestauranter, hvilket vil være velfortjent efter en travl dag med seværdigheder.