Rejser til Alcudia (Mallorca)

Essential Information

Currency
Euro
1.00 USD = 0.83 EUR
CURRENT WEATHER
Solrigt
+28°C

Billig Alcudia ferie

Rejser til Alcudia er ensbetydende med skønne strande, fantastiske kystlandskaber og livlige ferieminder. Byen ligger på den nordøstlige kyst af Mallorca, og her kan både familier og par nyde 7 kilometer gyldne sandstrande. Her finder du også en malerisk havn og sjove attraktioner, blandt andet et vandland.

Med et bredt udvalg af hoteller har familier der rejser til Alcudia god mulighed for at sikre, at feriebudgettet holder med et supergodt all inclusive-tilbud, eller i kan vælge en billig hotellejlighed med selvforplejning. Hotellerne i området har gode faciliteter, komfortable værelser og underholdning på hotellet, der gør ferien sjov for alle i familien.

Den brede Alcudia bugt er 8 kilometer lang, og der er mange fine, familievenlige strande. Alcanada stranden ligger tæt ved Alcudia havn. Her er der lavt badevand, der er ideelt til familiens yngste. Hvis dagen skal være fuld af sjov og aktiviteter, kan I vælge Playa De Alcudia tæt på byens centrum.

Parferier på Alcudia

Med de smukke naturomgivelser, er det nordøstlige Mallorca det perfekte område for par, der vil have afslapning og kvalitetstid sammen. Når du rejser til Alcudia får du en smagsprøve af alle områdets bedste sider med en blanding af kultur, historie og betagende landskaber, perfekt til et romantisk ophold. Brug dagene med afslapning på stranden, gå på opdagelse i den gamle bydel om eftermiddagen og nyd en middag på en af de fortrinlige lokale restauranter om aftenen.

I kan vælge mellem forskellige hoteller, feriehuse og lejligheder, så jeres romantiske Alcudia ferie kan skræddersys præcis efter jeres ønsker. For par på rejser til Alcudia, vil vi anbefale, at i sætter tid af til at nyde de gyldne strande og al den smukke natur, der gør Alcudia til så skønt et feriested. Hvis I vil have en afslappende dag, kan I tage til den rolige strand i S’illot og nyde livet i fred og ro. I kan også gå på oplevelse i Alcudias berømte gamle bydel, hvor borgen fra de 13. århundrede og bymurene fra middelalderen er en imponerende oplevelse.

Oplevelser Alcudia

Alcudia er det perfekte sted til familier, der vil have masser af sjov aktivitet i ferien, men samtidig foretrækker et roligt område, der byder på afslapning såvel som spænding for ungerne. Feriebyen ligger på Mallorcas nordøstlige kyst, og her er mange forskellige indkvarteringsmuligheder, sjove attraktioner, gode restauranter og en spændende kultur at opleve. Mange familier vender tilbage år efter år for at genopleve den familievenlige atmosfære, som i finder her.

På en Alcudia ferie er der også mange forskellige attraktioner for familier. Tag ud og oplev områdets fantastiske natur på udflugt til de imponerende Tramuntana bjerge eller dyk ned i historien i den gamle bydel. Er I til vandpjask, kan I besøge Hidropark, der er et spændende vandland med vandløb, rutsjebaner og svømmebassiner. Her er alle garanteret en sjov dag. Husk badebukserne!

Alcudia har en blanding af moderne og traditionelle restauranter og barer, og med de mange valgmuligheder finder man altid et dejligt sted at tilbringe aftenen. Hvis I vil have en rolig aften, kan I vælge havnen i Alcudia, hvor I kan prøve den lokale kogekunst tilberedt af friske råvarer. Får I lyst til en aften i byen, skal I opleve atmosfæren i Playa de Muro med de mange restauranter, barer og natklubber.