Rejser til Spanien

Essential Information

Currency
Euro
1.00 USD = 0.85 EUR
CURRENT WEATHER
Solrigt
+8°C

Ferie i Spanien

Med sin afslappede livsstil, de fantastiske strande, det spændende køkken og et pulserende natteliv er Spanien det perfekte valg til din næste ferie. Du kan slappe af på Balearernes smukke strande eller trave gaderne tynde på byferie i Barcelona - Spanien har alt det, du kan ønske dig til den perfekte ferie!

Hvor vil du helst hen?

Rejser til Spanien er fyldt med solrige dage og muntre aftener. Sprudlende byer ligger omgivet af traditionelle landsbyer og dynamiske landskaber, og her er ferieområder til enhver smag og pris.

Tenerife er en fantastisk ø både sommer og vinter takket være det milde atlanterhavsklima med solskin året rundt. Tenerife er et populært rejsemål for familier, og børnene elsker både strande, vandland og den spændende vulkan! Lanzarote hører også til De Kanariske Øer, og her tilbydes fantastisk billige familieferier året rundt. Hvis du vil have en aktiv ferie i Spanien, kan du benytte vandreruterne på øens vulkan og nyde den betagende udsigt undervejs.

På Ibiza får du den ultimative partyferie på øens kendte natklubber Pacha, Manumission og Space. Ibiza er verdenskendt for sit natteliv, men der er også meget andet at se på øen. Besøg Ibiza og gå på jagt efter øens spanske rødder eller nyd en afslappet familieferie i Santa Eulalia hvor strandene er stille, perfekte for børn og konstant vedligeholdt.

Ferier i Marbella er det ideelle valg, hvis du vil på storbyferie med lækre butikker, drikke cocktails, spotte berømtheder og feste natten igennem. Den historiske by med de snoede gader er den perfekte kulisse til en afslappende ferie på Costa Del Sol. Eller for en unik by-oplevelse på din rejse til Spanien anbefaler vi en tur til Barcelona. Barcelona er den perfekte destination for en romantisk storbyferie, den er spækket med kultur og historie, og har samtidig en skøn badestrand. Er du interesseret i arkitektur, kan du opleve Gaudis fantastiske bygninger, og byens Picasso museum må du heller ikke gå glip af. Det spanske køkken er verdensberømt, og i Barcelona findes der hunredevis af små intime spisesteder hvor du kan prøve de lokale tapas med et iskoldt glas Cava til.

Hvis du rejser til Spanien for at opleve den perfekte badeferie så anbefaler vi varmt Costa Dorada. Der finder du fantastisk rene strande og krystalklart, roligt hav, der er ideelt for svømmere, hvorimod Costa Brava har mere vild natur og strande med imponerende klippeformationer og spændende grotter. Andre gode badesteder finder du på Costa Blanca, Costa del Sol og Costa Colida.