Rejser til Funchal (Madeira)

Essential Information

Currency
Euro
1.00 USD = 0.83 EUR
CURRENT WEATHER
Nogen sol
+24°C

Rejser til Funchal

Funchal ligger på øens sydkyst i en smuk bugt og er omgivet af grønne bjerge og det dybe Atlanterhav.

På din ferie i Funchal kan du gå op opdagelse i de smalle brostensbelagte gader, som munder ud i pulserende torve med smukke bygninger og udendørs caféer. Historiske bygninger, museer og kunstgallerier åbner op for en verden af kultur på en ferie i Funchal, og dem, der leder efter lidt mere eventyr, behøver ikke tage langt væk for at finde masser af sportsaktiviteter, herunder vandsport, skydiving, "levada"-gåture for alle og ture på mountainbikes eller hesteryg i bjergene.

Et eventyr, du ikke må gå glip af på din ferie i Funchal, er kabelbanen op til Monte med de smukke gamle palæer og rustikke omgivelser; fra indgangen til haven Monte Palace kan du tage med på den fantastiske tur på 4 km ned til Funchal i en af Montes traditionelle slæder, som skubbes af to 'carreiros'. Lej en bil i Funchal for at udforske mere på din rejse til Madeira.

Fantastiske luksushoteller i verdensklasse og mere enkle 3- og 4-stjernede hoteller med bed and breakfast eller halvpension ligger alle i Funchal, og der er også mulighed for en ferie med selvforplejning med indkvartering i en lejlighed eller studio.

Lidoen i Funchal har fået tildelt Det Blå Flag og er et kompleks bestående af store og små pools med havvand, som er populære blandt badegæster. For at opleve en lang hvid sandstrand skal du tage en to timers bådtur eller en 15 minutters flyrejse til Porto Santo, som har en fantastisk strand på ni kilometer.

Rejser til Funchal byder på alt lige fra sightseeing til gåture og afslapning i smukke og ofte frodige omgivelser i og omkring Madeiras hovedstad.