Rejser til Portugal

Essential Information

Currency
Euro
1.00 USD = 0.85 EUR
CURRENT WEATHER
Solrigt
+16°C

Billige Portugal Rejser

Spaniens lillebror, Portugal, er mere end bare Ronaldo og badestrande. Portugiserne har altid været eventyrlystne og sejlglade og har i den forbindelse haft kolonier i bl.a. Brazilien, Indien, Afrika og Caribien. Dette har gjort at Portugal er ét af de mest kulturrige lande i Europa. Og så har de da forresten også skønt klima og fantastisk natur.

Hvis du rejser til Portugal i søgen efter en billig solferie, bør du kigge nærmere på Algarve. Algarve ligger i det sydlige Portugal og er ét af de mest besøgte ferieområder på grund af de fantastiske sandstrande, klippegrotter og rå klippeformationer. Her er flere hundrede hoteller og ferielejligheder at vælge imellem. Hvis du er golfspiller, finder du 14 af Europas 100 bedste golfbaner i Portugal, og landet er i 2014 blevet kåret til den bedste golfdestination af Today's Golfer.

Udforsk Portugal

Med sine mange skønne solskinstimer har Algarve længe været et yndet destination for rejser til Portugal. Turister i alle aldre elsker det livlige Albufeira med de 7 sandstrande og det pulserende natteliv. Hvis du vil have mange aktiviteter at vælge imellem, byder Vilamoura og Praia da Rocha på mange sjove muligheder. På de portugisiske øer Madeira og på Porto Santo finder du maleriske landskaber og kilometervis af sandstrande. Portugals spændende hovedstad Lissabon er perfekt til en storbyferie med et væld af caféer, festivaler, historiske perler og god shopping. Hvis du samtidig gerne vil bade, når du rejser til Portugals hovedstad, så er der heldigvis masser af badestrande med blåt flag i nærheden, som er ideelle til windsurfing og kitesurfing. Drager du mod nord på dine portugal rejser finder du byen Porto. Denne portugisiske perle emmer af historie, og her kan du besøge portvinshusene, sejle på floden, fordybe dig i de smukke kirker og forsøde byferien med et godt måltid mad på en af de mange fremragende restauranter.

Kultur og smilende mennesker

Omkring en times kørsel syd for Porto finder du Escoural. Hvis du rejser til Portugal for at opleve den mangfoldige historie, er dette et rigtig godt sted at starte. Her, i Escoural grotterne, finder du Portugals mest berømte hulemalerier, som vidner om de mennesker, der boede her for over 50.000 år siden. Du er nødt til at bestille et besøg i forvejen, men det er det hele værd at se på de primitive tegninger som vores forfædre malede på væggene for årtusinder siden.

Évora er en anden historisk skat, som vidner om fortiden, denne gang ca 100 år f.kr., hvor romerne herskede i området. De har efterladt sig enestående arkitektoniske værker, som vidner om kejser Augustus storhed. Her finder du bl.a. et romersk tempel, med bygget med traditionelle søjler og det er ærefrygtindgydende at tænke disse kæmper blev opført for næsten to tusinde år siden. Hvis du bor i Lissabon på din ferie kan du let tage toget eller bilen til Évora på lidt over en times tid.

Den bedste måde, at få et indtryk af the portugisiske kejserdømme, som fandtes i middelalderen, er ved at springe ud i det portugisiske køkken. De tidlige eventyrer og erobrerer bragte grønsager, krydderier og inspiration tilbage til Portugal og resultatet er en sand fryd for smagsløgene. Her er retter med eddike, chili, kanel, juniperbær og en masse krydderurter, som du måske aldrig har hørt om. Hvis du ikke er bange af dig, så tag på en god restaurant eller café og luk øjnene imens du udpeger din middag. Du kan selvfølgelig også bede kokken om at lave noget, han tror du vil kunne lide.