Rejser til Amsterdam

Essential Information

Currency
Euro
1.00 USD = 0.83 EUR
CURRENT WEATHER
Nogen sol
+15°C

Miniferier til Amsterdam

Den lille by med det store hjerte - Amsterdams maleriske kanaler og livlige natteliv gør den til den perfekte destination til en storbyferie i Europa.

At komme rundt i Amsterdam

Uanset om du ønsker en romantisk weekendtur, en familieferie eller en sjov ferie med venner, har storbyferier i Amsterdam alt hvad nogen kunne tænke sig.

Se de verdensberømte kunstværker på Van Gogh-museet og Rijks-museet, eller du kan se et stykke historie i Anne Franks hus eller bare nyde en slentretur rundt i smukke gader.

Byens trafikfrie gader er en af de mange ting, der gør et ferie til Amsterdam ideel til en afslappende weekendtur, cykler og sporvogne er de mest populære måder at komme rundt på.

På oplevelse i Amsterdam

Ingen miniferie til Amsterdam er komplet uden et tur på kanalerne, og du kan udforske vandejene i en lejet bål eller tage på et magisk middagscruise for at se byen by night. Cafékulturen er meget populær i Amsterdam, og der er flere hundrede fortovscaféer og overdækkede terrasser, hvor du kan se verden gå forbi over en kop kaffe eller et glas vin. Der er også masser, der vil glæde folk, der godt kan lid at shoppe med et udvalg af spændende markeder, der specialiserer sig i alt fra kunst til antikviteter. Det berømte Bloemenmarkt, der har titlen som det eneste flydende blomstermarked i verden, er et besøg værd.

De fleste steder ligger også inden for gåafstand, så der er ingen undskyldning for ikke at prøve nogle af de lækre lokalbryggede øl på et traditionelt "bruine kroeg" eller tag til området Nieuwezjids Voorburgwa og de moderne barer, og når solen går ned, vil du finde flere hundrede restauranter, barer og klubber, hvor du kan fest hele natten. Madelskere vil synes, at Amsterdam er det perfekte sted til en storbyferie med flere hundrede restauranter og caféer, der serverer international mad og gourmetmad samt de finurlige snacks, som byen er blevet berømt for - prøv nogle fritter med mayonnaise eller de virkelig søde stroopwafels. Vejret kan ændre sig meget, men Amsterdam har mange dage med vidunderligt solskin og med masser at lave både indenfor og udenfor er miniferier til Amsterdam fuld af sjov ligemeget hvordan vejret er.

Amsterdam er det perfekte valg for feriegæster, der ikke ønsker at rejse alt for langt.