Rejser til Marrakesh

Essential Information

Currency
Morocco, Dirham
1.00 USD = 9.32 MAD
CURRENT WEATHER
Solrigt
+32°C

Billig rejse til Marrakech

Rejser til Marrakech giver med garanti den ultimative blanding af spænding og ro. Omgivet af Atlas-bjergene er Marrakech et smukt sted til en storbyferie, og det er en by, som kombinerer sin spændende historiske fortid med et stort udvalg af moderne turistfavoritter og attraktioner, som du bare må opleve.

En rejse til Marrakech byder på uendelige overraskelser og fortryllende kultur. Udforsk de snoede veje i den historiske bydel Medina og oplev magien på Jemaa El Fna-markedet. Marrakech giver dig for at slappe af i nordafrikansk luksus og derefter opleve de kulturelle fornøjelse i den historiske bydel.

Udforsk Marrakech

Marrakech, nogen gange kendt som Marrakesh, er en by bygget til at blive udforsket og gå på opdagelse i. Marrakech er opdelt i den ældre Medina og den mere moderne Gueliz – eller 'den nye bydel' – og har masser af attraktioner at tilbyde de kræsne rejsende.

Brug en dag på at gå i byens souks og lede efter kup, slap af og nyd solen i en af de smukke haver, eller besøg de mange berømte seværdigheder når du rejser til Marrakech. For virkelig at komme ind på livet af Marrakech, anbefaler vi at du besøger den gamle bydel Medina om aftenen. Her kan du nyde et glas mynte-te, smage nogle ægte marokkanske retter og nyde den nordafrikanske solnedgang.

Hvis du trænger til en pause fra storbyen på dine rejser til Marrakech er det en rigtig god idé at drage ud i det smukke landskab på kamelryg. Det er let at finde guidede ekskursiner op til de flotte Atlasbjerge, og solnedgangen her er helt enestående.

Luksus, Spa og Wellness

Hammam-bade er en vigtig del af den Marokkanske kultur, hvor badene er et samlingssted i ethvert samfund. De offentlige hammam-bade er de mest autentiske, men hvis du ikke er helt så vovet, kan det være en god idé, i hvert fald til at starte med, at besøge hammam-badet i dit hotel. Langt de fleste hoteller har denne service, men hvis dit ikke har er det ofte muligt for dem at arrangere en tur til et nærliggende hotels hammam.

Hammam –bade er i deres essens renlighedsritualer, og du vil blive vasket, eksfolieret og komme derfra med skinnende og lækker blød hud. Derefter kan du naturligvis vælge at fortsætte din dag på anden vis, men vi vil helt sikkert anbefale, at du afslutter med en massage. Da hammam er så stor en del af livet i Marokko, er priserne også gode, og du kan nyde wellness rejser til Marrakech uden at det behøver at gøre ondt på pengepungen.