Rejser til Agadir

Essential Information

Currency
Morocco, Dirham
1.00 USD = 9.42 MAD
CURRENT WEATHER
Regn
+26°C

Slap helt af i Agadir

En storbyferie til Agadir er måske ikke det første du tænker på, når du ønsker at tage på en kort ferie, men det bør det være. Med den marrokanske stil og smage kombinerer en storbyferie til Agadir ferien med en ægte eksotiske oplevelse.

Hovedattraktioner: Agadirs kystlinje, Nationalparken Souss-Massa River, Atlasbjergene, Lokale markeder. Ideelt til: Parferier, Solferier, Lange weekender.

Oplev et marokkansk eventyr i Agadir

Agadir kan tilbyde feriegæster den perfekte kombination af en lavpris-storbyferie og den komplette ferieoplevelse - varmen, den lokale mad og kulturen vil tage dig væk fra den normale oplevelse på en storbyferie og tage dig med ind i en eksotisk verden, uden at du behøver at røve en bank for at kunne betale for det.

Agadir er berømt for sine lækre strande, enestående beliggenhed og at ligger tæt på den smukke Sahara-ørlen, og ferier til Agadir er perfekte til dem, der virkelig ønsker at komme væk fra det hele. Uanset om du ønsker at tilbringe din ferie med at slappe af og solbade, eller du vil ud og opleve denne spændende del af verden, har ferier i Agadir noget for enhver.

I selve byen er den lange gyldne strand hovedattraktionen, og man kan nemt forstå hvorfor. Selvom den ligger i hjertet af byen, er den stor nok til ikke at blive overfyldt med mennesker, og det er et skønt sted at solbade. Du kan nyde at svømme i det varme vand eller prøve nogle spændende vandsportsaktiviteter eller bare læne dig tilbage og nyde solen. Ferier i Agadir har også masser af byde på væk fra stranden. Du kan tage en gåtur gennem det gamle fiskemarked og nyde den livlige atmosfære, besøge den gamle kasbah eller gå på shopping på de sprudlende markeder.

Du kan også bruge Agadir som base for nogle spændende ekskursioner. Her fra kan du planlægge et uforglemmeligt eventyr med jeep eller på kamel i den vidunderlige Sahara-ørken, tage en båd langs kysten eller bestille rundvisninger i nogle af de maleriske omkringliggende landsbyer og berberbyer.

Efter en lang dag med sightseeing eller solbadning kan du slappe af og nyde magien i Agadir om aftenen. Tag en slentretur i måneskinnet langs den romantiske strandpromenade, smag på lækker friskfanget fisk eller dans hele natten i en af byens livlige natklubber eller barer. Uanset hvordan du vælger at tilbringe din ferie, vil du med sikkerhed huske den i mange år fremover.

Bestil din billige ferie til Agadir i dag!

En ferie i Agadir er et fantastisk valg for feriegæster i alle aldre, hvis du ønsker sol hele året med et marokkanske twist.

Bliv ikke begrænset af pakkeferier til Agadir, lav din egen skræddersyede ferie ved at finde de billigste tilgængelige priser til din næste ferie i Agadir.