Rejser til Mexico

Essential Information

Currency
Mexico, Peso
1.00 USD = 18.92 MXN
CURRENT WEATHER
Solrigt
+27°C

Tag på eventyr på vores Mexico Rejser

Rejser til Mexico byder på caribisk cool og amerikansk spænding. Her er alt til en sjov familieferie eller en romantisk ferie for to. Her finder du tropisk skønhed med indbydende strande, kulturelle seværdigheder og solskin året rundt. Mexico rejser er berømte for de fantastiske all inclusive-hoteller som du finder her - perfekt til dig, der trænger til lidt sjov i solen. Om det er luksuslivet i Cancun eller den afslappede tilværelse på stranden ved Playa del Carmen, så har Mexico en magisk skønhed og er garanteret en fortryllende oplevelse!

Ferier til Mexico med

Mexico ligger som bekendt syd for USA og vest for Caribien, og landet er fyldt med forskelligartede landskaber, fascinerende byer og nogle af verdens mest elskede kyster. Tag til den mexicanske caribiske kyst og besøg det populære feriested Cancun og Playa del Carmen, hvis du rejser til Mexico i søgen efter det ideelle strandparadis.

Er du til kultur og én på opleveren, er smukke Mexico City lige noget for dig. Her vil vi bestemt anbefale en tur forbi Plaza Garibaldi efter mørkets frembrud. Her sværmer de berømte mariachi-bands til, med deres sombreros og prangende kostumer. De vil stå og tune deres indstrumenter ind til nogen bestiller en sang, normalvis med honorar af omkring 100 mexicanske pesos, og så kommer der ellers gang i den, med festlige toner og dans!

Oplev den Mexicanske Kultur

Hvis du er mere eventyrlysten og ikke bare rejser til Mexico for at opleve de billedskønne ferieparadis langs kysterne, bør du overveje at søge til Puebla. Byen ligger godt en times kørsel uden for Mexico City og her kan du for alvor få smag for Mexico. Her er udendørs markeder og ægte mexicansk kogekunst på menuen. Find et hotel i El Centro, så er du tæt på det lokale byliv og de fleste museer og seværdige bygningsværker, der vidner om Mexicos spansk-dominerede fortid.

Befinder du dig i området omrkring Cancun og de Yucatanske bjerge må du ikke snyde dig selv for mindst én gang at klatre op i de gamle mayanske tempelruiner. I hele området vil du kunne finde ekskursioner til Chichen Itza, den berømte ruinby, hvor du kan få øjne for Krigerens Tempel og for alvor føle historiens vingesus. Det er ikke uden grund, at stedet her er blevet udråbt til én af verdens syv vidundere og samtidig findes på UNESCO’s verdensarvsliste, så gør dig selv den tjeneste at tage turen her forbi når du rejser til Mexico.