Rejser til Mauritius

Essential Information

Currency
Mauritius, Rupee
1.00 USD = 33.90 MUR
CURRENT WEATHER
Solrigt
+17°C

Billige Mauritius rejser

Et forsvundet paradis, der bare venter på at du opdager det. Den 2.000 kvadratkilometer store ø ligger midt i det indiske ocean og er tidligere hjemsted for den spøjse, og nu uddøde, drontefugl.

Port Louis er Mauritius’ funklende og charmerende hovedstad, der betegnes som en af Afrikas rigeste byer, beliggende svøbt ind i de omkringliggende bjerge.

Rejser til Mauritius byder også på lækre bounty strande fra Belle Mare til Trou d’Eau Douce, kulturelle og historiske monumenter helt tilbage fra kolonitiden, og masser af muligheder, hvis du er vild med vandsport. Du bliver overrasket over hvor meget fantastisk kultur og natur du vil opleve med vores rejser til Mauritius.

Romantik på jeres måde

Rejser til Mauritius er fantastiske fordi du får lige nøjagtig den ferie, som du har brug for. Du kan bo i alt fra en hængekøje på stranden til luksus suiter på et spa resort.

Hovedstaden Port Louis er et glimrende sted at bo når du rejser til Mauritius. Det er en multikulturel by med en charmerende havnefront og spændende markeder.

Hvis du til gengæld søger romantik, så er området omkring Trou aux Biches ikke til at stå for. Nyd en aftendrink på jeres balkon med havudsigt og solnedgang, og det bliver ikke mere romantisk.

Flic-en-Flac og Poste de Flacq er begge smukke strande, og områden omrking disse er klart værd at overveje når i leder efter indlogering.

Udforsk Mauritius’ skatte

Grundet øens beliggenhed nær Madagascar beretter landets historie om immigranter fra mange forskellige lande – Portugal, England, Frankrig m.fl. – og tidens bølger har ikke udvisket de forskellige kulturers præg. Derfor byder rejser til Mauritius på en variation af mange forskelligartede oplevelser og en enestående kulturhistorie som du kan lære at kende, når du går på opdagelse.

Hvis du elsker gøre en god handel eller finde helt unikke souvinirs så har Mauritius nogle helt fremragende markeder. Mandags markedet i Mahébourger bestemt et besøg værd, og dette market foregår ved byens indbydende havnefront. Oprindeligt et silke og tekstil marked, men eftersom markedet blev mere og mere populært kan du nå købe alt fra tekstiler til locale snacks og unikke souvenirs.

Selvfølgelig byder Mauritius rejser også på fantastisk lækre strande fra Belle Mare til Trou d’Eau Douce, men også Blue Bay i syd og ikke mindst strandene omkring Troux aux Biches i nord. Her kan du slappe af i det bløde sand og tage en forfriskende dukkert i det indiske ocean.

Tørster du mere efter kultur og historie, så byder Mauritius rejser dig på alt fra et hindu tempel bygget i 1819 til en vidunderlig kreolsk herskabsvilla bygget i 1830’erne.

Mauritius er i vandsportskredse kendt for, at være et ultimativt sted for kite surfere. Så hvis du er til aktiv ferie, og har mod på at prøve kræfter med kite surfing, så er rejser til Mauritius en oplagt mulighed.