Rejser til Malta

Essential Information

Currency
Euro
1.00 USD = 0.83 EUR
CURRENT WEATHER
Solrigt
+20°C

Billige Malta rejser

Den flotte middelhavsø Malta ligger 96 kilometer syd for Sicilien, og er et fremragende feriested for alle. Fra tidsløse landsbyer og storslået barokarkitektur, til smukke strande og pulserende natteliv. Rejser til Malta har masser af charme.

På Malta rejser finder man aktiviteter og seværdigheder for alle. Som par kan I nyde de romantiske strande og det livlige natteliv i Sliema og Bugibba, samt de kulturelle seværdigheder i Valetta.

Familier og grupper kan vælge mellem de flotte strande og sjove forlystelsesparker på rejser til Malta. Disse er at finde omkring Bugibba, Qawra og Mellieha bugten. Hvis i gerne vil have afslapning med liv omkring jer, kan i nyde strandene, butikkerne og serværdighederne ved St. Julian's og Sliema.

Malta og mad

Malta har været under både arabisk, siciliansk, græsk og brittisk indfyldelse, hvilket gør at denne middelhavsperle byder på masser af variation og kultur som ingen anden i europa. Dette ses især når det kommer til det maltesiske køkken, som er en fusion af krydderier og traditioner fra alle disse regioner.

Her finder du specialiteter som fyldte oliven, kaninstuvning, snegle i rødvin, mynte og basilikum suace, og Kapunata, som er den maltesiske version af ratatouille. Pastizzis er en slags butterdejshorn, som er fyldt med ricotta ost, ærter og krydderier. Disse sælges i mange små lokale cafeer eller boder og er perfekte som en snack på vejen.

Malta producerer også lokale vine der, selvom de måske ikke er helt så kendte som vinene fra landets middelhavsnaboer, ofte vinder priser både i Frankrig og Italien. Hvis du er vinentusiast vil vi anbefale at du prøver en vin produceret af den lokale druesort, Gellewza, som er en robust og karaktérfyldt krabat, perfekt til kaninstuvning.

Grønne Gozo og Kulturrige Malta

Malta har en rig historie, vejret er varmt året rundt og her er en festlig stemning. Det er en relativt lille ø, hvor du nemt kan besøge mange forskellige seværdigheder og steder mens du er der.

Gozo, den lille fortryllende ø ved den sydligste del af Malta, er i sig selv et vidunderligt feriested som absolut er et besøg værd. Øen bliver ofte beskrevet som Maltas køkkenhave da størstedelen af grønsagerne, du finder på Malta er dyrket på Gozo. Sørg for, at du får prøvesmagt én af de lokaldyrkede tomater imens du er der. Smagen er helt uovertruffen og ganske anderledes en dem, du kan købe i supermarkedet hjemme. Gozo er også perfekt egnet til en dagstur, hvis du bor på hovedøen Malta. Gozo er også lige noget for dig, som gerne vil gå på opdagelse i templer i Victoria fra den yngre stenalder.

Et andet populært sted er St. Julian's, hvor bymenneskerne kommer for at spise, drikke, shoppe og feste. Paceville har det bedste natteliv på Malta, hvor festgængerne flokkes i mørket, drikker cocktails eller den lokale øl Ciske og danser natten lang. Når du er færdig med at feste og trænger til lidt historie og kultur, anbefaler vi, at du besøger den smukke havneby Valletta, der er bygget af riddere fra St. John ordenen i det 16. og 17. århundrede. Maltas kompakte hovedstad er berømt for sin barokarkitektur, dens elegance og den fantastiske havudsigt. Du må specielt ikke gå glip af den betagende katedral St. John's Co-Cathedral og Grand Master’s Palace når du rejser til Malta.

På den nordlige del af Malta kan du gå langs kysterne mellem Qawra, Bugibba og Mellieha bugten. Langs kyststierne finder du nogle utrolige seværdigheder, som fx udsigten over St. Paul's bugt, samt det imponerende Selmun Palace og Fort Campbell. På rejser til Malta er det meget populært at tage ture ud på landet og gå langs kysterne. Her er der masser af udsigtspunkter og utrolige landskaber.