Rejser til Jamaica

Essential Information

Currency
Jamaica, Dollar
1.00 USD = 127.39 JMD
CURRENT WEATHER
Mest overskyet
+30°C

Billige Jamaica rejser

Når du tænker på Jamaica får du sikker billeder af lange hvide sandstrande, palmer og azurblåt hav for dit indre øje. Du er ikke helt gal på den, Jamaica er nemlig det perfekte øparadis.

Lad de skønne reggae-rytmer rokke dig ud af dagligdagen, når du rejser til Jamaica og lad dig forføre af den jamaicanske stemning.

Det eneste, som er på dagsordenen på Jamaica er afslapning. Jamaicanerne er et afslappet folkefærd og det mærker du med det samme, du sætter tæerne i de hvide sand på stranden.

Så læn dig bare tilbage og lad den skønne ø-stemning, som Jamaica rejser tilbyder, overvælde dig.

Jamaicanske reggae-rytmer

Der er flere steder at vælge imellem når du rejser til Jamaica

Montego Bay er for dig, som kan lide at kombinere byliv og hvide sandstrande. Parallelt med vandet ligger nemlig Hip Strip, som er fyldt med hippe barer, restauranter, som serverer lokal mad og småbutikker med jamaicanske specialiteter.

Kingston er Jamaicas hovedstad. Det er også det kulturelle og finansielle centrum for øen. En besøg i denne enestående by er bestemt en oplevelse, som ikke er for sarte sjæle. Mere jamaicansk bliver det ikke.

Falmouth er en af de byer, hvor arkitekturen fra det 19. århundrede er mest velbevaret. I denne periode var øen under britisk styre, og i Falmouth kan få et helt unikt indsigt i øens historie.

Braco er et ferieresort, designet som en traditionel jamaicansk landsby. Her har du adgang til private strande og sportsfaciliteter og afslapning er i højsædet.

Afslapning og action på Jamaica

En Jamaica rejse byder på meget andet end bare afslapning ved vandet.

Der er mange oplevelser at komme efter, og hvis du er til en action fyldt ferie, så har Jamaica lige noget for dig.

Du kan tage på mange forskellige udflugter hvor du både kan opleve river rafting eller tage rundt på øen på hesteryg. Der er også mulighed for at tage på en spændende 4-hjulstrækker safari, hvor du kommer ind og ser natur, som er anderledes end de hvide sandstrande og palmer, som findes langs kysten.

Hvis du er til golf, har Jamaica også hele 12 utrolige golfbaner. Alle af dem ligger i naturskønne omgivelser og giver dig en oplevelse for livet.

En ting, som du vil lægge mærke til når du rejser til Jamaica er, hvor farverig øen er. Lige fra bjergerne, de frodige jungler og det blå hav, men også befolkningen. Når der kommer folk fra hele kloden, med forskellige traditioner, er det kun naturligt, at der opstår en kæmpe kreativitet blandt øboerne. Det afspejler sig rigtigt meget i både kunsten og i arkitekturen som du kommer til at se på dine rejser til Jamaica.