Rejser til Venedig

Essential Information

Currency
Euro
1.00 USD = 0.85 EUR
CURRENT WEATHER
Solrigt
+9°C

Billig Rejse til Venedig

Den flydende by Venedig er en af verdens topdestinationer, og på din storbyferie finder du virkelig ud af, hvorfor. Smuk arkitektur, afslappet atmosfære og en imponerende historie – du får svært ved at finde en grund til ikke at komme tilbage igen og igen.

Læn dig tilbage i en gondol, og lad tiden gå sin gang, mens du nyder noget af den mest romantiske og ikoniske arkitektur i Europa. Nyd aftenen på en af de mange barer og caféer ved Markuspladsen, eller find et ukendt sted i en af de mange kringlede gader. Rejser til Venedig er ikke perfekte, før du smager på retterne fra det italienske køkken, som bl.a. lækre pizzaer bagt i stenovn, smagfulde pastaretter og en god rødvin!

Venedigs endeløse charme

Venedig er fyldt med hemmelige skatte, som bare venter på at blive opdaget, og du er nødt til at tage på sightseeing under dit ophold i Venedig; på toppen af listen er Markuspladsen. Det var oprindeligt et mødested for venetianerne, og den berømte plads er nu også meget populær blandt turister og er altid fuld af liv.

Pladsens hovedattraktion er katedralen, en spektakulær kirke med smukke mosaikker fra gulv til loft, og husk endelig at nyde udsigten fra toppen af klokketårnet når du rejser til Venedig. Du kan også besøge en af de mange caféer, som er rundt omkring ved pladsen eller købe et par frø og tage et billede sammen med de mange duer.

Romantik i Venedig

Venedig er en populær destination uanset sæson, og mange kommer hertil i løbet af sommeren pga. det varme vejr. Men derfor behøver du ikke at vente til sommer for en romantisk ferie i Venedig, da vinteren byder på en helt særlig og eventyrlige stemning, som vil gøre dig i godt humør i de mørkere måneder.

Tag din elskede i hånden og gå en tur gennem gaderne når i rejser til Venedig. Lad jer inspirere af de mange butikker, som sælger venetianske glas og masker. I kan dele en italiensk is i én af de mange udsøgte Gelateriaer og tage en kop espesso til, så i kan holde jer på stikkerne på jeres rejse til Venedig. De fleste butikker leder til den populære bro Rialto, og du kan let bruge mange timer i dette område. Her er også super gode muligheder for at finde en unik souvinir, som i kan tage med hjem fra jeres rejser til Venedig. Spring i en gondol og oplev en romantisk sejltur langs de mange kanaler. Det er en helt enestående måde, at opleve byen fra en anden vinkel. En anden kendt bro er Sukkenes Bro, og myten siger, at hvis elskende kysser hinanden herunder, finder de evig lykke.

Venedig er en af de smukkeste og mest romantiske byer i verden.

Kanaler, kringlede gader og calzones; en ferie i Venedig er fyldt med lækker mad, flotte seværdigheder og masser af ting.

Ferie i Venedig betyder, at du oplever byens mange kanaler og hundredevis af broer, som forbinder øerne, og du kan både vælge at sejle med en autentisk gondol rundt i byen eller udforske den til fods. Byen er spækket med historiske seværdigheder og smukke steder som blandt andet den travle Markedsplads, hvor du kan snuppe en hurtig cappuccino, den smukke Sukkenes Bro og Canal Grande, hvor du kan starte en af de mange sejlture rundt i byen. Museet for Moderne Kunst og Peggy Guggenheim-museet er gode steder at besøge om eftermiddagen, og de shoppingglade vil elske Venedig for Gucci, Prada, Missoni og Versace, som du finder ved Markuspladsen som er en et must see på en Venedig ferie. Du finder også masser af italienske butikker, der passer til folk med et mindre budget, de ligger fordelt rundt omkring ved togstationen og ved Rialto-broen.

Vil du gerne et par dage på stranden for at hvile fødderne efter sightseeing, bliver du ikke skuffet. Du kan tage med færgen over til Alberoni stranden, hvor du kan bade, solbade eller prøve vandsport. Du kan også tage toget til Bibione, leje en bil, eller tage på sejltur rundt til de mange øer omkring Venedig og opleve Murano, Burano, Torcello og Lido. Føler du dig energisk, er det en god idé at leje cykler og cykle rundt på øerne, eller du kan selvfølgelig også bare slappe af på stranden og nyde udsigten. Lido er også et godt sted gå ud på ferien i Venedig, her er der er masser af restauranter, barer og diskoteker at vælge mellem.