Rejser til Toscana

Essential Information

Currency
Euro
1.00 USD = 0.85 EUR
CURRENT WEATHER
Solrigt
+13°C

Billige rejser til Toscana

Forkæl dig selv med en skøn Toscana ferie i den elskede Italienske region. Beliggende i den vestlige del af det centrale Italien, og med et alsidigt udbud af spændende destinationer. Her er dejlige strande langs kysten. Smukke landskaber og hyggelige landsbyer omgivet af vinmarker, samt kulturfyldte og summende storbyer møder dig når du begynder din Toscana ferie.

Regionens hovedstad Firenze, som tidligere var hele Italiens hovedstad, er verdenskendt for dens kunst og arkitektur. Men Toscana byder også på velkendte byer som Pisa, Siena, Lucca og Livorno.

Hvad enten du rejser hertil for kulturen, strandene, for shopping eller for den Italienske gastronomi, giver en Toscana ferie dig uendelige muligheder.

Vælg din favorit i Toscana

Toscana løber fra bjergene i nord, langs vestkysten og ned nord for Rom i det centrale Italien. Samtidig breder regionen sig ind over midten af landet ved Firenze og længere mod øst. Her byder betagende landskaber og små landsbyer på charmerende og afslappende omgivelser.

Vil du have strand på din Toscana ferie er kystbyen Livorno favoritten. Det er regionens vigtigste havneby, og det er herfra du kan sejle til blandt andet Sardinien og Korsika.

Mest populær er naturligt nok fortryllende Firenze med dens historiske bydele, smukke katedraler og autentiske atmosfære. Mens Pisa med det berømte skæve tårn også byder på meget mere under et ophold i byen.

Firenze og Pisa

'At rejse er at leve' skrev H.C. Andersen, som selv besøgte Firenze i 1834, og hvor havde han ret. Meget er sket i byen siden dengang, og så alligevel. Firenze byder stadig på storslået arkitektur og renæssancekunst. Både i de smalle gader, på de prangende pladser og på de spændende museer.

Kryds Arno floden via den legendariske bebyggede bro Ponte Vecchio. Besøg Pitti paladset og den gotiske katedral Santa Maria del Fiore, med den ikoniske røde kuppel. Er du fan af Leonardo Da Vinci, bør du også inkludere museet om hans opfindelser på din Toscana ferie.

I Pisa kan du tage sjove billeder til minde om din Toscana ferie, eller selv bestige det berømte skæve tårn. Et tårn som hører til byens smukke domkirke og findes på Piazza dai Miracoli – Mikraklernes plads. Pisas katedral Duomo de Pisa er også interessant, ligesom nationalmuseet San Matteo.

Nyd landskaberne på landet i Toscana. Lej en bil og tag ud på egen hånd. Find de hyggelige landsbyer inde i landet og smag på det verdenskendte italienske køkken. Ægte italienske pizzaer, autentiske pastaretter og fremragende lokale vine. Rejser til Toscana er en gave for sjælen.