Rejser til Sicilien

Essential Information

Currency
Euro
1.00 USD = 0.83 EUR
CURRENT WEATHER
Regn
+21°C

Billige Sicilien rejser

I årtusinder har støvlelandet lagt klar til at tage et frispark med Sicilien. Det er måske derfor, der i denne region findes en atmosfære og kultur, som markant skiller sig ud fra den typisk italienske manér.

Det kan nogle gange være lidt svært for os nordboere at forstå sydlandsk kultur og de brede gestikulationer der hører med til enhver samtale på disse kanter. Defor kan rejser til Sicilien overraske mange, idet folkefærdet er mere nedtonede end deres landsfæller på fastlandet. Faktisk er nudagens sicilianere efterkommere af de normanniske vikinger, så vi har mere til fælles end du går og tror.

Kultur, opera og god mad

Når du rejser til Sicilien så sørg for at besøge Palermo, Siciliens livlige hovedstad, specielt hvis du vil have aktivitet og masser af sightseeing. Du bør for alt i verden heller gå glip af den fascinerende og spændende Catacombe dei Cappuccini, der huser over 6000 mumier. Teatro Massimo, Italiens største operahus, er et syn for guderne, selv hvis du ikke er til opera. Men hvis du kender dine arier fra dine ariosoer, så bør du bestemt tage ind og opleve én af de fantastiske forestillinger.

For endnu flere kulturoplevelser bør du tage til det græske teater i byen Taormina, når du rejser til Sicilien. Opført i det syvende århundrede før Kristus, er stedet i forbavsende god stand, og har en fantastisk beliggenhed. Her opføres stadig ind imellem dramatiske forestillinger og koncerter under den blå himmel, som de gjorde for tusinder af år siden.

Efter en lang dag med sightseeing eller afslapning kan du bruge aftenen på at smage nogle af Italiens bedste retter, inklusiv den tynde pizzalignende sfincione og udsøgte fiskeretter. Derefter kan du brænde kalorierne med at danse natten væk. Palermo og Catania er to af de bedste steder at gå en tur i byen, så tag danseskoene med og slå dig løs i sommernatten.

Strandene på Sicilien

Strandene på Sicilien er super skønne, og her er en fin blanding aff sort vulkansk sand og hvidt middelhavssand. På Pozzalo og Ispica strande finder du skønt blødt sand og vuggende bølger, perfekt til at hoppe i bikinien og slikke sol. Bikinier har nemlig en lang historie her på Sicilien, helt tilbage til romertiden. I Piazza Amarina kan du selv få syn for sagen. Her findes mosaikker med bikiniklædte piger der løber og dyrker sport.

Hvis du vil dase på en uendelig lang hvid sandstrand, når du rejser til Sicilien, vil vi anbefaleTrapani. Her er lavt vand, masser af plads, gode faciliteter og du vil sjældent skulle bevæge dig mere end et par meter for at få tørsten eller sulten stillet.

Hvis du er den aktive type kan vi varmt anbefale, at du tager vandrestøvlerne med i kufferten på dine Sicilien rejser. Her har du mulighed for at besøge muligvis Europas mest kendte vulkan,Etna. Bosæt dig i byen Messina, og så er der kun en kort tur til en af Europas højeste bjerge. Grækerne troede, at Etna var hjemsted for ildguden Vulcan, samt for de enøjede kykloper! Men der er nu ikke nogen der har stødt på disse krabater i nyere tid, så kravl du bare roligt op og kig.