Rejser til Rom

Essential Information

Currency
Euro
1.00 USD = 0.85 EUR
CURRENT WEATHER
Solrigt
+13°C

En billig rejse til Rom

Italiens hovedstad byder på nogle betagende seværdigheder, et væld af historiske og kulturelle seværdigheder, og muligvis noget af den bedste mad i verden. Hvad mere kan du ønske dig på en storbyferie?

Rejser til Rom vil give spændende oplevelse for hele familien på grund af de mange aktiviteter og seværdigheder, samt ikke mindst den lækre mad. Hvem elsker ikke pasta og pizza?

Der er intet bedre sted at lære børnene om historie, end i denne by, hvor man blandt andet kan opleve det berømte Colosseum. Der er dog også moderne familieattraktioner, så som Aquapiper-vandlandet.

Rom betegnes som en af de mest romantiske byer i verden, så der er intet bedre sted at besøge sammen med din udkårne.

Få endnu mere ud af rejsen ved at tage en sightseeing tur rundt i byen med bus, og glem endelig ikke at besøge de traditionelle italienske restauranter om aftenen, og at tage lange slentreture gennem byens smukke gader med de imponerende bygninger, hyggelige caféer og historiske seværdigheder.

Gå på opdagelse i Rom på din storbyferie

På en storbyferie i Italiens berømte hovedstad kan du se nogle af verdens mest berømte bygninger og kunstværker, tilbringe aftenen på en romantisk vinbar, fortabe dig i de lækre butikker, og naturligvis skal du prøve den is, som italienerne er så berømte for. Rom blev ikke bygget på én dag, og du kan heller ikke nå at se det hele på én dag. Stå tidligt op og tage på marked eller galleri, udnyt dagen indtil du finder en god restaurant om aftenen og måske også fester til solopgang på en af de verdensberømte barer. Rom har virkelig noget for alle, og på lowcostholidays kan du bestille en uforglemmelig ferie, både en romantisk all inclusive-ferie for to eller en billig storbyferie i Rom med hele familien.

Der er mange obligatoriske seværdigheder i Rom, lige fra det imponerende Colosseum, der oprindelig havde plads til 60.000 tilskuere til oldtidens gladiatorkampe, til Forum Romanum og de kølige katakomber. Når man står der, er man ikke i tvivl om, hvorfor Rom er på alle turisters ønskeliste. Af andre berømte seværdigheder kan vi nævne Peterskirken og Vatikanstaten, hvor Paven bor bag murene, Villa Borghese med den smukke park og Ara Pacis. Hvis du tør, kan du prøve at stikke hånden ind i sandhedens mund, ligesom i filmklassikerenPrinsessen holder fridag med Audrey Hepburn. Legenden siger, at den mystiske gamle skulptur bider din hånd af, hvis du lyver!

Seværdigheder i Rom

Italiens hovedstad byder på et væld af historiske og kulturelle seværdigheder, og muligvis noget af den bedste mad i verden. Hvad mere kan du ønske dig på en storbyferie?

På rejser til Rom vil du finde spændende oplevelse for hele familien. Der er intet bedre sted at lære børnene om historie, end i denne by, hvor man blandt andet kan opleve det berømte Colosseum. Der er dog også moderne familieattraktioner, så som Aquapiper-vandlandet og hvis i springer på toget tager det kun en time, så er i på nogle af de bedste strande i Italien.

Rom har også ry for at være en af de mest romantiske byer i verden, og det er med god grund. Her kan du og din udkårne gå hånd i hånd gennem de imponerende gamle stræder og nyde en ægte italiensk pastaret på én af de mange fortovscafeer.

Få endnu mere ud af en rejse til Rom ved at tage en sightseeing tur rundt i byen med bus. Her vil i få et godt startpunkt for jeres rejser til Rom og i kan få inspiration til, hvad i vil se på resten af ferien.

Romersk historie

Rom er specielt berømt for sine fantastiske historiske seværdigheder, herunder Colosseum, Pantheon og Forum Romanum, så sørg for at du pakker kameraet når du rejser til Rom. Det er umuligt ikke at forestille sig gladiatorkampene, når sidder på én af de mange sæder i Colosseum, og i det romerske tempel Pantheon vil du for alvor få følelse for oldtidens romerrige.

Blandt andre populære seværdigheder er Den Spanske Trappe, Trevi-fontænen, og den storslåede Piazza Navona. Der er et væld af små, hyggelige cafeer omkring disse, så du kan nyde en kop ægte italiensk cappuccino imens du beundrer de arkitektoniske vidundere.

Lad dig ikke afskrække, hvis der er kø ved indgangen til Peterskirken. Det er en oplevelse, der er hele ventetiden værd, og bliver det nødvendigt, kan man altid spise frokost udenfor, mens man venter.

Oplevelse på udflugter

Hvis du gerne vil opleve ting udenfor Rom under dit ophold i Italien, så kan du tage på en udflugt til Pompeii, den berømte udgravede by, der blev dækket af aske under vulkanen Vesuvs udbrud for 2.000 år siden.

Der tilbydes også bådture til ”Middelhavets perle” Capri, ligesom man kan besøge den smukke by Firenze lidt længere væk. Der er mange tourselskaber, der tilbyder halv- eller heldagsture langs hele kysten.

Du vil elske vores rejser til Rom, hvor der er noget for enhver smag og man behøver langt fra betale en formue for at komme af sted.

Rom er specielt berømt for sine fantastiske historiske seværdigheder, herunder Colosseum, Pantheon og Forum Romanum, så sørg for at opleve så meget af det, som du kan nå på din rejse til Rom.

Drik en cappuccino på en café ved Den Spanske Trappe, beundre og smide en mønt i Trevi-fontænen, eller tage en pause på den storslåede Piazza Navona.

Lad dig ikke afskrække, hvis der er kø ved indgangen til Peterskirken. Det er en oplevelse, der er hele ventetiden værd, og bliver det nødvendigt, kan man altid spise frokost udenfor, mens man venter.

Hvis du gerne vil opleve ting udenfor Rom under dit ophold i Italien, så kan du tage på en udflugt til Pompeii, den berømte udgravede by, der blev dækket af aske under vulkanen Vesuvs udbrud for 2.000 år siden.

Der tilbydes også bådture til ”Middelhavets perle” Capri, ligesom man kan besøge den smukke by Firenze lidt længere væk. Der er mange tourselskaber, der tilbyder halv- eller heldagsture langs hele kysten.

Du vil elske vores rejser til Rom, hvor der er noget for enhver smag og man behøver langt fra betale en formue for at komme af sted.