Rejser til Firenze

Essential Information

Currency
Euro
1.00 USD = 0.85 EUR
CURRENT WEATHER
Mest overskyet
+13°C

En billig rejse til Firenze regionen

Tag til Firenze og oplev storslået natur, historiske bygninger og kulinariske herligheder.

Der er meget at komme efter når du rejser til Firenze. Regionen ligger i midten af Italien og er derfor også centrum for mange seværdigheder.

En rejse til Firenze kan tilbyde fantastiske udflugter ud i det blå på cykel eller i vandreskoene. De storslåede omgivelser i Firenze er en drøm for friluftsmennesket.

Er du kunstinteresseret er Firenze også det helt rigtige sted at besøge. Regionen, og især hovedstaden Firenze, anses som renæssancens fødselssted.

Fantastiske områder i Firenze

Når du rejser til Firenze regionen, er der mange stedet at bo og besøge. Alt efter hvad der interesserer netop dig, er der et sted til dig.

Er det kunsten, kultur og de kulinariske oplevelse,r som interesserer dig, så er Firenze by et helt og aldeles oplagt valg. Her finder du imponerende arkitektur, historiske malerier og Michelin restauranter.

Eller måske du har lyst til at bosætte dig i det smukke vinområde Chiant Classico, som ligger lige midt mellem byen Firenze og Siena. Overalt i Firenze vil du kunne smage de lokale vine, men de smager nu bedst, når man sidder og kigger ud over vinmarkerne.

Fiesole er også en dejlig by at finde et hotel i, hvis du er til smukke landskaber, vandreture og mountainbiking, når du rejser til Firenze.

Opdag Firenzes stoltheder

Som sagt er der mange ting at komme efter når du rejser til Firenze. Regionen er stor, og byder på alle de oplevelser du forbinder med Italien.

Du kan tage til renæssancens højborg Firenze og opleve en by, hvis hjerte stadig banker for kunsten. Der bliver gjort meget ud af, at skulle bevare bygningerne og du finder derfor ikke moderne byggerier i Firenze. Dette resulterer i en helt igennem Italiensk fornemmelse, når du træder inden for Firenzes mure.

I løbet af sommeren kan du tage til Fiesole og opleve et amphiteater i fuld flor. Her kan du se fantastiske teaterstykker eller tage hen på slottet Castel di Poggio, hvor der holdes smukke koncerter sommeren over.

Det er også muligt at tage på kokkekurser, hvor du lærer at lave ægte toscansk mad. Toscansk mad er altid velsmagende, men der sker noget helt fantastisk når du bruge de lokale friske ingredienser. Her vil du smage Toscana som aldrig før.

Den bedste tid at rejse til Firenze på er april, maj, oktober og november. Her er vejret som regel mildt og der er mange solskinstimer. I sommermånederne juli og august bliver det varmere, og udendørskaktiviteter kan let blive en lidt strænge affære.