Rejser til Italien

Essential Information

Currency
Euro
1.00 USD = 0.83 EUR
CURRENT WEATHER
Solrigt
+15°C

Billig Ferie i Italien

Ciao Bella! Italiensk for begyndere er måske efterhånden lidt forældet, men sommerferie i Italien er en klassiker der aldrig går af mode.

Rejser til Italien byder både på enestående byferier i historiske byer, lange dovne sommerferier på stranden, tempofyldte skiferier, billedskønne søer, vandreture i bjergene og selvfølgelig nogle af de mest velsmagende og berømte retter i verden.

Du kan opleve nogle af de bedste storbyferier i Italien. Her kan du vælge imellem romantiske Venedig, storslåede Rom, historiske Firenze og selvfølgelig italiens modehovedstad Milano. Tag til de smukke øer Sicilien og Sardinien og lej en bil og kør rundt på egen hånd. Eller tag en tur til Toscana, og se Pisa og Firenze, eller badebyerne Viareggio og Forte dei Marmi. Vi er sikre på at du vil få smag for rejser til Italien ligemeget hvilken italiensk feriedestination du vælger.

De Italienske Søer

Tag til de pragtfulde søer i Norditalien, som fx Gardasøen, Comosøen eller Maggioresøen, og fordyb dig i byernes historie og bjergenes skønhed. Herfra vil du også have mulighed for at tage på en dagstur til Milano, som ligger mellem én og to timers kørsel fra søerne. Her er moden i højsædet og nattelivet er helt i top.

Hvis du rejser til Italien i søgen efter en storbyferie som ingen anden bør du vælge Rom. Byen sprudler af historie, italiensk kultur og det er let at tage toget fra midtbyen til de nærliggende strande Anzio og Ostia,der begger byder på en fascinerende historie og skøn havudsigt. Hvis du befinder dig i Rom bør du slå en tur forbi Colosseumet, hvor fortidens gladiatorer sloges. Eller tag forbi Sankt Peters plads og se Vatikanet. Dette enestående religiøse selvstyre er hjemsted for nogle af verdens mest spektakulære og fascinerende kunstværker og historiske monumenter. Nogle af disse vil være at finde i det vatikanske museeum, som er åben for offentligheden.

Italiens ry for opera og teater er ganske velfortjent og hvis du rejser til Italien for at opleve aftenunderholdningen vil du ikke blive skuffet. Italien er selvfølgelige også kendt for sit kæmpe udvalg af restauranter, der serverer det bedste italienske retter. Du har ikke fået en rigtig pizza før du har fået den i Napoli og pasta er frisklavet hver dag overalt i Italien, hvilket er tydeligt at smage. Ægte italiensk kogekunst er en oplevelse du ikke må lade dig gå forbi på ferie i Italien.

Den Italienske Riviera

Italiens Lido di Jesolo på den venetianske riviera er det perfekte sommerferiested for familien. Her finder man gyldne sandstrande i kilometervis, og faciliteterne er fremragende. Hvis du vælger at bo på disse kanter må du ikke snyde dig selv for en tur i gondolbåd i kanalerne i Venedig.

En anden romantisk feriedestination er Firenze. Byen, som er den største i Toscana, er fyldt med enestående arkitektur og oldromersk historie. I middelalderen var byen en stor og rig handelsstad, hvilket stadig er tydeligt den dag i dag.

En anden interessant og berømt by i Toscana regionen er Pisa. Mange rejser til italien for selv at set Det Skæve Tårn i Pisa og få kommer derfra skuffede. Når man står ved foden af denne bygning og ser hældningen virker det helt urealistisk at det blev færdigbygget i slutningen af 1300-tallet, og først i de seneste år er blevet renoveret en smule for at afhjælpe den skæve vinkel.