Rejser til Israel

Essential Information

Currency
Gaza Strip, Israel New Shekel
1.00 USD = 3.50 ILS
CURRENT WEATHER
Solrigt
+27°C

Billige Israel rejser

Pak dine fordomme væk når du pakker kufferten og rejser til Israel. For dette land vil med garanti overaske og overvinde dig med dets mangfoldighed, spændende kultur og storslåede naturoplevelser. Et land der strækker sig fra Middelhavet til Det Røde Hav, mellem naboerne Egypten og Jordan og som sprudler med mellemøstlig og afrikansk kultur.

På rejser til Israel finder du moderne og kulturfyldte storbyer, verdenskendte religiøse ikoner, ørkenlandskaber, strande, bjerge og frodig natur. Et helt unikt miks der giver dig alle muligheder for en ferie du aldrig vil glemme. Hvad enten du rejser til Israel for at opsøge, opleve, aflade eller udfordre dig selv i de spektakulære omgivelser er ferier her noget helt specielt, som du kommer til at mindes mange år frem.

Vælg mellem by, strand, bjerge og vand

Trods landets beskedne størrelse kan det være svært at vælge, hvor du vil bo på vores Israel rejser. Jerusalem er landets hovedstad og en slags verdenshovedstad for flere religioner. Et absolut højdepunkt på rejser til Israel.

I Tel Aviv får du derimod Middelhavsstrande og moderne storby, med kultur, shopping og natteliv for alle pengene. Mens rigtig mange også vælger spændende destinationer ved det nærmest magiske Døde Hav. Eller dykkerparadiset Eilat, på den sydlige kyst ved Det Røde Hav.

Oplev det røde eller døde hav

Kan du flyde på Det Døde Hav? Find ud af det på vores rejser til Israel. Den enorme og verdensberømte indsø er så saltholdig at den vil få dig til at flyde ovenpå, og er kendt for dens helende evner for vores hud. Derfor er der trods søens lidt makabre navn, fyldt med liv langs kysterne. Her strømmer folk til for en omgang naturlig hudpleje. Eller for at læne sig bagover og nyde livet flydende på ryggen.

Nyde livet kan du også i Israels eneste havneby på sydkysten, Eilat. Her i udkanten af Negev-ørkenen, som dækker over halvdelen af landet, nøjes folk ikke med at flyde. For her findes én af verdens bedste steder at dykke. Det klare varme vand giver optimale betingelser for eventyrlige dyk, hvor farvestrålende koralrev og tropiske fisk kæmper om din opmærksomhed.

I det nordlige Israel er bjergkæden Golanhøjderne et must, hvis du vil have en aktiv ferie. Her i den frodige natur og det skrånende terræn, er der ideelle forhold for vandreture og udfordrende ruter på mountainbike. Her vil du også kunne få syn for udsigten over Galilæasøen, hvor Jesus ifølge biblen gik på vandet.