Rejser til Dublin

Essential Information

Currency
Euro
1.00 USD = 0.84 EUR
CURRENT WEATHER
Regn
+12°C

Billig Rejse til Dublin

Rejser til Dublin byder på en vidunderlig kombination af historie, kultur samt en summende atmosfære, både dag og nat. Her finder du en sprudlende metropol med en rig historie og en stolt befolkning.

Begynd din rejse til Dublin med en bustur rundt i byen, og sug det hele til dig, de fantastiske attraktioner, rådhuset, Dublin Castle, Temple Bar og Trinity College. Her får du en god fornemmelse for byens layout og kan derefter lettere bevæge dig rundt til fods. Byen er opdelt af Liffey floden, hvor man kan tage på en romantisk bådtur eller en gåtur langs med flodbredden.

Underholdning i Dublin

Vil du lære mere om Irlands historie, når du rejser til Dublin, er en gåtur i byens nordlige halvdel anbefalelsesværdig. O’Connell Street er et oplagt startpunkt, hvor du bl.a. finder det enestående General Post Office. Videre finder du statuen af James Joyce, de hyggelige butikker på Earl Street North og Dublin Writers Museum på Parnell Square. Stop på én af de hyggelige irske pubber til frokost og prøvesmag den irske kultur og den lokalbryggede Guinness.

Efter mørkets frembrud er Temple Bar området der, hvor det hele sker. Her, langs Liffey-flodens bred finder du Dublins bedste cafeer, restauranter og pubber, samt et væld af natklubber, teatre og comedy clubs.

Familieferier til Dublin

Hvis i gerne vil have en dag ved stranden når i rejser til Dublin, er der mulighed for at tage til Donabate sandstranden eller den populære Kiliney-strand nede ad kysten

Phoenix Park er fuld af sjove aktiviteter for børn, inklusive Dublin Zoo, hvor du kan se alle mulige slags dyr og masser af grønne arealer at lege eller slappe af på, men hvis du gerne vil gøre børnene trætte, skal du tage dem med til Aquazone i National Aquatic Centre i Blanchardstown til en familiedag fyldt med sjov og nogle spændende vandrutsjebaner, pools med bølger og forlystelser.

Der er rigeligt med museer og gallerier når du rejser til Dublin, så gå ikke glip af National Museum, National Gallery og Irish Museum of Modern Art. Dublin er også hjemsted for The Guinness Storehouse, hvor i kan komme på rundvisning og lære mere om verdens meste berømte stout. Efter rundturen kan i få en gratis pint og prøvesmage sagerne – børnene kan få en gratis sodavand.