Rejser til Indien

Essential Information

Currency
Indian Rupee
1.00 USD = 65.02 INR
CURRENT WEATHER
Solrigt
+16°C

Rejser til Indien

Intet kan forberede dig på den overflod af kultur, oplevelser og sanseindtryk der rammer dig når du selv rejser til Indien.

De fleste kender til Indien og landets kulinariske udbredelse, der kan findes i de fleste større byer verden over. Himmelstræbende Himalaya-bjerge, jungler, ørkener og fantastiske strande langs 7000 kilometer kyst. For ikke at tale om hektiske millionbyer, overdådige templer og farvesprudlende festivaller.

Indien er et land præget af religion og traditioner, og et land hvor mange kulturer smelter sammen i én. Samtidig får du meget for dine rupees i Indien, som helt sikkert vil omfavne dig med evigt varende indtryk.

Indiens magnetiske metropoler

Første gang du rejser til Indien kræver det en grundig research, for at kunne prioritere de steder du gerne vil se og de oplevelser du gerne vil have. Mellem Himalaya-bjergene i nord og Indiens sydlige spids, finder du mange magnetiske metropoler, fyldt til bristepunktet med seværdigheder og attrakioner. Samt et uendeligt udvalg af hoteller og resorts.

Vælg mellem kæmpebyer som centrale Mumbai eller hovedstaden New Delhi, kulturfyldte Kolkata eller paradisdestinationen Goa. Lige fra Agras verdenskendte Taj Mahal til Bangalore i syd, og østkystens vigtigste havneby Chennai er der endeløse muligheder, når du rejser til Indien.

Men lad være med at tro, at du kan nå dem alle, Indien er et kæmpestort land og her kan du rejse tilbage igen år efter år og stadig ikke nå at se det hele.

Diwali og Holi festivaller

Hinduismens helligste by, Varanasi, beskrives som et absolut højdepunkt på mange Indien rejser. Byens kaldes ofte hele Indiens spirituelle hovedstad, og et besøg her siges at ændre mange menneskers liv. Oplevelsen er koncentreret om den hellige Ganges flod, hvor der langs bredden på store stentrapper kaldet ghater, foregår religiøse ligbrændinger. Mens mange lokale og tilrejsende pilgrimme, bader i floden og tilgives for deres synder. Et besøg her er en stærk emotionel oplevelse.

En anden form for gribende oplevelse får du omkring februar og marts, hvor farverne og glæden får frit løb under farvefestivallen Holi. En traditionsrig festival der primært fejres i det nordlige, østlige og vestlige Inden. Traditionen inkluderer tempelbesøg og bål, mens du bør trække i gammelt tøj til hovedattraktionen. En gigantisk vandkamp med pulver i alle regnbuens farver.

Hvis du rejser til Indien omkring oktober og november, kan du derimod opleve lysets festival, Diwali, som er en blanding af vores jul og nytår. Smukt dekorerede huse, mad, gaver og fyrværkeri, er en del af traditionen om det gode sejrs over det onde. Her får du et unikt kig ind bag den indiske kultur.