Rejser til Budapest

Essential Information

Currency
Hungary, Forint
1.00 USD = 264.41 HUF
CURRENT WEATHER
Regn
+2°C

Miniferier til Budapest

Østeuropa åbner så mange forskellige rejseoplevelser for folk på et budget - storbyferier til Budapest er en godt eksempel på dette. Dette kulturelle midtpunkt er fuldt af overraskelser og tilbyder så meget mere, end du forventer.

Bliv overrasket på miniferier i Budapest

En miniferie til Budapest tilbyder et væld af sightseeing og kulturelle oplevelser. Med imponerende arkitektur byder Budapest på en virkelig unik storbyferie og en, det vil få dig tilbage at komme tilbage til området igen og igen.

Eftersom Budapest, Ungarns centrum for kultur, shopping, historie og politik, er fyldt med seværdigheder og aktiviteter at tage sig til på en miniferie, og flyveturen er kort, hvorfor så vente?

Hvis du har brug for noget afslapning efter en lang uge med arbejde eller vil du gerne blive opfrisket lidt efter din flyrejse, bør det første stop på din ferie til Budapest være dens berømte termiske spaer. Du kan nyde det beroligende vand i de tyrkiske bade, forkæle dig selv med en massage og tage en svømmetur i de udendørs swimmingpools. Hvis du ønsker at lære mere om den Budapests fascinerende historie og kultur på din storbyferie, vil du ikke blive skuffet, da der er seværdigheder på hvert hjørne. Tag en tur til parlamentet i Budapest, hvor du kan se ungarske kronjuveler, eller hvis det er arkitektur, du er interesseret i, vil du elsker St. Stephens basilika, Statsoperaen og middelalderslotskvarteret med dets enestående palads. Ingen tur rundt i Budapest vil være komplet uden en tur til Castle hill og Citadel for at se frihedsstatuen eller de ikoniske bygninger Fiskerbastionen og Matthias-kirken. Efter din travle dag med sightseeing kan du tage ind til byens centrum og smage nogle lækkerier, du kan vælge fra vildtragout til sauerkraut til gullasch og fyldt fasan, der er noget for enhver smag! Hvis du har lyst til en nat i byen, mens du er på storbyferie, vil Budapest ikke skuffe med livlige barer og pubber spredt over hele byen og utrolige klubber, hvor du kan danse hele natten.

Din storbyferie til Budapest

Denne betagende by har noget til alle aldre, smage og budgetter, så uanset om det er en romantisk ferie for at fejre noget specielt eller en særlig weekend med børnene, kan du altid finde den rigtige ferie til Budapest for dig.