Rejser til Ungarn

Essential Information

Currency
Hungary, Forint
1.00 USD = 261.71 HUF
CURRENT WEATHER
Nogen sol
+8°C

Ferier i Ungarn

Ungarn er omgivet af Østrig, Slovakiet, Ukraine, Rumænien, Serbien, Kroatien og Slovenien og er inden for det seneste årti blevet en af de bedste steder i verden, man bare skal besøge.

Ungarns smukke hovedstad, Budapest på hver side af floden Donau er den ideelle destination til at nyde en storbyferie med sin vidunderlige kombination af kulturer og traditioner. På hver side af Donau ligger områderne Buda og Pest. Det bakkede Buda i vest består af smalle brostensgader, og Pest i øst er fladt med brede boulevarder.

Ungarn har også det størst område af naturlige græsmarker i Europa og den næststørste termiske sø (Heviz) i verden. Søen Balaton er Europas største sø og er et fremragende natursted, hvor familier kan nyde et væld af vandaktiviteter i smukke omgivelser.

Spaferier i Ungarn

Ungarerne har en stor spakultur, da landet ligger på et af verden rigeste geotermiske og lægende vandressourcer, og man har fundet rester af badehuse i hele Ungarn, der er helt 2.000 år gamle. I Budapest alene er der over hundrede termiske kilder, og der er masser af vidunderlige byer ved søerne, og spacentrene bliver hyppigt besøgt af bulgarere i Ungarn.