Rejser til Skíathos

Essential Information

Currency
Euro
1.00 USD = 0.85 EUR
CURRENT WEATHER
Solrigt
+25°C

Alt om Skiathos By

Centrum af og hjertet på den græske ø Skiathos er Skiathos By, som har en charmerende gammel bydel og en pulserende ny bydel, så stedet er den perfekte destination til din ferie i Grækenland.

Den perfekte ferie i Grækenland

Skiathos By består egentlig af to landsbyer, som ligger i de smukke græske bakker, og som går ned mod bugter med krystalklart vand. Med de brostensbelagte gader i den gamle bydel i vest og den kosmopolitiske atmosfære i den nye bydel i øst har Skiathos By noget at tilbyde enhver.

Grupper kan nyde afslappede dage på stranden, før de går videre ud i det pulserende natteliv i Skiathos' nye bydel, når aftenen falder på.

Familier vil finde masser af underholdning til børnene, lige fra bådture til vandreture og sjov på stranden!

Par kan bruge deres dage på at gå ture i den romantiske gamle bydel og nyde gode græske middage i stearinlysets skær om aftenen.

Attraktioner i Skiathos By

Tæt på Skiathos By ligger stranden Megali Amos, der altid er populær i sommersæsonen. Den er perfekt for familier, for den sikker for børn med lavt vand, som de kan lege og plaske i.

Stranden Koukounaries ligger kun en kort bustur eller biltur derfra og siges at være den smukkeste strand på hele øen. Med små tavernaer og barer få skridt fra sandet kan du bruge hele dagen her på at slappe af og spise lækre græske retter.

Gå tur på Skiathos Bys mest berømte gade, Papadiamantis, og gå ind og ud af de chikke boutiquer og gavebutikker. Gaden er opkaldt efter øens mest kendte litterære figur, poeten Alexandros Papadiamantris, og hans hjem er åbent for besøgende.

Tag hver dag til en ny strand. Skiathos-øen har over 60 at vælge imellem, og du kan komme til dem alle fra Skiathos By. Fra store sandstrande til isolerede bugter er der en strand til enhver smag.

Nyd den smukke udsigt fra middelalderslottet på toppen af Bourtzi, og dette sted er det perfekte sted til en græsk picnic.