Rejser til Kreta

Essential Information

Currency
Euro
1.00 USD = 0.85 EUR
CURRENT WEATHER
Regn
+10°C

Billige Kreta rejser

Klassiske Kreta er kendt for kunst, kultur og knaldhamrende kønne kyststrækninger. Kølhal din kedelige hverdag, kys kæresten, konen eller katten og kast dig ud i Kretas kosmos.

Uanset om du vil bo på et livligt resort, i en ugeneret græsk villa, eller i en lille by fuld af venlige grækere, så er der lige noget for dig. Pak dit badetøj til et eventyr på Kreta.

Kreta er den største og sydligst beliggende af de græske øer, og det er et velbesøgt feriested. Denne fascinerende ø tilbyder sandstrande i topklasse, men hvad du ikke hører så ofte er, at Kreta rejser byder på så meget mere end at ligge ved stranden.

Du finder også vidunderlige bjerge og kløfter at vandre i, samt sletter og kurvede veje langs kysten hvor du kan køre på opdagelse. Derudover er der 5000 års historie, kultur og masse af mad.

Strandferier på Kreta

Hvis det er sol, hav og sand du er på udkig efter, så er rejser til Kreta lige dig. Her er et stort udvalg af fantastiske strande at vælge imellem, og det er næsten et krav at bruge en dag eller tre ved strandene.

Nordpå er der en lang række lækre strande og Meltemi-vinden, den nordlige sommervind, giver masser af muligheder for windsurfing og wave-jumping. Tag sydpå for det varmeste vand, hvor klipperne ved stranden ved det Libyske Hav giver fantastiske muligheder for snorkling og dykning.

Tag til de reneste strande Amoudara eller Analipsis, der har gyldent sand og krystalklart vand perfekt til afslapning. Skal der være lidt mere gang i den, så tag til strandene Agia Marina, Hersonissos eller Elounda, hvor du kan prøve forskellige former for vandsport, og hvor forholdene er familievenlige. Øen er også perfekt til en romantisk weekend, hvor de stille strande ved Akorit og Stavros er det perfekte sted at læne sig tilbage og slappe af.

Kreta rejser giver dig nogle af Middelhavets bedste strande. Er du til strandbarer, aktiviteter og masser af vandsport, så tag til den 6 kilometer lange strand Malia strand, hvor der er alt hvad grupper på ferie begærer, både om dagen og natten.

Oplevelser på Kreta

Hvis du har brug for en pause fra stranden, så tag til fiskerihavnen ved Aghios Nikolaos eller den flotte byRethymnon. Gå en tur på de brostensbelagte gader og se de historiske seværdigheder - der er så meget at se.

For dem der gerne vil have lidt sjov på deres rejser til Kreta, anbefaler vi en tur til en af øens mange vandparker, eller tag til den smukke by Chania og se den venetianske havn.

Skal du i byen, så tag til Malia, som er spækket med barer, pubber og natklubber, der er åbne til de tidlige morgentimer og perfekte til at danse natten væk. Dimokratias Street er hovedgaden hvor de fleste barer ligger. Vejen lukkes af om aftenen, så folk kan feste på gaden. Der er også Sissi eller Stalis, hvor du kan vælge mellem et hav af tavernaer, restauranter, pubber og natklubber.

Hvis du rejser til Kreta er der mulighed for både en stille aften på en traditionel restaurant eller dans natten lang på natklub. Kreta har det hele.

Man kan også finde sejlture fra de fleste større byer på øen, som er et godt alternativ til stranden. Der er også flere små øer kun en færgetur væk, hvilket kan være en vidunderlig dagstur. Tag en båd fra Lerapetra på sydkysten til den lille Chrysi Island for at få et syn på Kreta du aldrig vil glemme.