Rejser til Grækenland

Essential Information

Currency
Euro
1.00 USD = 0.83 EUR
CURRENT WEATHER
Regn
+14°C

Billige Grækenland Rejser

Rejser til Grækenland byder på alt fra suveræn afslapning på Korfu’s strande til vilde fester hele natten på Zante eller spændende oplevelser med de historiske seværdigheder på Rhodos.

En ting er sikkert - I kan nyde masser af solskin mens I slapper af og udforsker dette smukke land.

Lad op på stranden

Grækenland har uendeligt mange muligheder. Vil du på badeferie, er der mange øer og kyststrækninger at vælge imellem. Uanset om du vælger de bløde sandstrande på Rhodos eller det krystalklare hav omkringKreta, byder rejser til Grækenland på afslapning. Du kan også vælge den livlige stemning og atmosfære på strandene på Zakynthos, tage en skøn solferie på Korfueller få begge dele på øen Kos. Hvis du vil have mange forskellige aktiviteter på din rejse til Grækenland, findes der et bredt udbud af vandsportsgene i de fleste badebyer. Her får du rig mulighed for at surfe, windsurfe, prøve vandscooter eller tage en tur på bananbådene sammen med vennerne. De mange aktiviteter på strandene gør Grækenland rejser til det perfekte valg for en aktiv ferie i solen.

Grækenland består af tusindvis af øer, hvoraf Kreta er den største, med nogle af de fineste strande. Balos lagunen på vestsiden af øen er smuk med hvide sandstrande og lavt, varmt badevand. På de ioniske øer finder er de smukke hvide sandarealer sat i kontrast til sandstensklipperne med de grønne toppe, som rejser sig højt over vandet. Myrtos stranden på øen Kefalonia er en af Grækenlands smukkeste strande, men Korfus talrige, lange og rolige strande, der brydes af idylliske bugter, er også perfekte og billedskønne steder at nyde solen.

Oplev Grækenland

Uanset om du rejser til Grækenland for at opleve landets rige historie og kultur, eller det muntre natteliv, så har vi den helt rigtige rejse til dig. På Rhodos og Kreta kan du opleve historiens vingesus og beundre de imponerende oldtidsruiner og befæstede byer fra middelalderen. I Athen kan du opleve det berømte tempel Akropolis, som du bestemt ikke må gå glip af, hvis du befinder dig på disse kanter. Der ligger mange små fiskerbyer langs kysten, hvor du har mulighed for at opleve den lokale græske kultur. Hvis ferien skal byde på masser af fest og farver, kan du vælge Faliraki på Rhodos eller Laganas på Zakynthos, og de finere gourmetoplevelser finder du i Korfu by, hvor du kan smage de autentiske, lokale retter og skønne vine.

Når du rejse til Grækenland kan det varmt anbefales at tage på én af de mange bådture rundt i det græske øhav. Her vil du have mulighed for at spotte en super strand at ligge til ud for en time eller to, eller hvad med at leje en fiskestang og tænde op for grillen om aftenen. Uanset, hvor stressende din hverdag kan være vil du finde ro og afslapning på dine rejser til Grækenland.