Rejser til Hamborg

Essential Information

Currency
Euro
1.00 USD = 0.85 EUR
CURRENT WEATHER
Regn
+4°C

Billig weekendtur til Hamborg

Du kan godt begynde at glæde dig til en familievenlig storbyferie, når du tager på en af vores Hamborg rejser. Børn og barnlige sjæle vil falde i svime over over Europas største modeltogbane Miniatur Wonderland og beundre de mange eksotiske dyr i Hagenbeck zoologiske have. Nyd en havnerundfart i en af verdens største havnebyer, og se de kæmpestore containerskibe i Hamborgs havn.

Hamborg har et væld af lækre restauranter, og den bedste kulinariske oplevelse finder du i de små hyggelige havneshops ved havnefronten i bydelen St. Pauli. Spis en dejlig fiskeburger, en røget ål eller en Bismarck-sild og slut af med en kop kaffe og en traditionel æblekage på dine Hamborg rejser.

Weekendferier i Hamborg er også meget populære, især iblandt par og unge, der gerne vil lidt væk fra hverdagen.

Hyggelige og festlige bydele i Hamborg

Der er ingen grund til at leje en bil, da den punktlige metrobane kan forbinde dig med alle afkroge af Hamborg. Her kan du springe ombord og suse fra centrum til festdistriktet St. Pauli, havnedistrikterne Speicherstadt og HafenCity, eller den gamle bydel Altstadt på dine Hamborg rejser.

St. Pauli er den ultimative festlige bydel, og her kan du tilbringe hele natten på de mange underholdende natklubber, barer, værtshuse og diskoteker. Mere familievenligt er Altstadt, som er Hamborgs gamle bydel. Her er små hyggelige snævre gader og dejlige caféer. St. George er også en populær bydel tæt på den centrale togstation og i gåafstand fra søen Alster, som er et dejligt naturområde midt i Hamborg og perfekt til en picnic om sommeren.

Europas største modeljernbane

I Miniatur Wonderland i Speicherstadt skal du have læsebrillerne med, for her findes bittesmå tog, færger, mennesker og huse, alle sammen udstillet så de skaber en næsten perfekt kopi af vores verden omkring os. Har du børn med på dine Hamborg rejser, kan de bruge flere timer på at beundre de mange små detaljer i denne miniatureverden. Modeltogene kører rundt blandt velkendte landskaber såsom Harzen, Hamborg og Skandinavien.

En helt anderledes oplevelse venter dig på udstillingen Dialog im Dunkeln, hvor du ledes rundt i komplet mørke for at opleve situationer fra hverdagen uden at kunne se. Udstillingen sætter fokus på blindes vilkår. Du kan også bestille bord på deres restaurant til om aftenen, hvor du kan få den grænseoverskridende oplevelse at spise ukendt mad i mørket. Dialog Im Dunkeln ligger i Speicherstadt tæt på Miniatur Wonderland.

Hamborgs store berømte kunstmuseum, Kunsthalle, ligger i bydelen St. George, og de faste udstillinger giver tilsammen et stort overblik over de vigtigste perioder i kunstens historie. Du kan blandt andet beundre mesterværker fra både Rembrandt, Max Ernst og Francis Bacon samt dusinvis af andre store kunstnere.

Hamborg emmer af aktivitet og der er aldrig et kedeligt øjeblik i denne energiske storby. Et af de mest spændende steder at bo i Hamborg, udover festkvarteret St. Pauli, er i de to store havneområder ved Elben, HafenCity og Speicherstadt. HafenCity er helt nybygget, og Speicherstadt er Hamborgs gamle pakhuskvarter fyldt med små pakhuse, som blev bygget i 1870’erne.

Altstadt har en romantisk atmosfære og perfekt, hvis du og din udkårne vil have et mere afslappet og intimt sted at bo på jeres weekendophold i Hamborg. Her er en hyggelig og rolig stemning i forhold til det hektiske St. Pauli distrikt. Du kan slappe af med at slentre rundt og kigge på de gamle historiske bygninger, såsom det berømte Hamborg Rådhus, der ikke er til at overse med det 112 meter høje tårn.

Hop på et fly eller tog og sus til Hamborg, fx efter arbejde fredag, så du kan nyde hele lørdag og søndag iTyskland!

Havneliv og kulturoplevelser

Spring på en af turbådene og tag en havnerundfart fra Landungsbrücke i St. Pauli distriktet. Den travle containerhavn i Hamborg er en af de travleste havne i verden, og det er fantastisk at se kæmpekranerne arbejde med de store containere.

Fiskemarkedet i St. Pauli tidlig søndag morgen er en herlig oplevelse på din weekendtur til Hamborg, hvad enten du er på vej hjem fra en festlig aften i natklubberne eller lige er stået op. Et stort hurlumhej af lækre friskfangede og røgede fisk, festlig musik og mange boder med alt imellem himmel og jord, gør dette sjove marked til en uforglemmelig oplevelse.

Kulturlivet er legendarisk i Hamborg og en forestilling i Hamborgs statsopera kan være højdepunktet på dit weekendophold i Hamborg. Du bør også se en musical i Hamborg, som er verdens tredjestørste musical-by, og du vil elske både de nye og velkendte musicals med genrens store stjerner.

Party Party Party!

Fest totalt igennem i Hamborgs mest berømte partygade Reeperbahn i St. Pauli distriktet, når du tager på et fantastisk weekendophold i Hamborg. Dans hele natten væk i hippe diskoteker eller gå på pubcrawl i de mange usædvanlige værtshuse og pubs.

På vej hen til endnu end fantastisk festgade, Grosse Freiheit med de mange sjove natklubber, hvor Beatles spillede i begyndelsen af deres karriere, kan du se den nye Beatles-plads. På pladsen står de fire berømte silhuetter i rustfrit stål, og du kan læse navnene på mere end 70 berømte Beatles-sange, som er blevet graveret ind i stålbånd i mellem brostenene på pladsen.