Rejser til Berlin

Essential Information

Currency
Euro
1.00 USD = 0.83 EUR
CURRENT WEATHER
Regn
+12°C

Weekendophold i Berlin

Ferier i Berlin har noget for enhver med flere hundrede museer og kunstgallerier, shopping i verdensklasse, gourmetmad og alt sammen en kort flyvetur væk.

På en weekendtur til Berlin kan du vælge mellem flere hundrede seværdigheder fyldt med historie. Fra den berømte Brandenburger Tor til det smukke palads Charlottenburg. Der er museer og gallerier til de kulturtørstige og oplevelser til enhver smag. Et weekendophold i Berlin kan også være den perfekte mulighed for at slå håret ud og prøve nogle af de bedste natklubber i Europa. Berlin er berømt for sit natteliv og her finder du alt fra traditionelle ølstuer til moderne superklubber, der er fyldt med mennesker. Hvis du har planlagt en weekend i Berlin, der er helliget til shopping, skal du tage til de berømte områder Kurfürstendamm og Tauentzienstraße, der er fyldt med både designerbutikker og mindre kendte butikker med helt unikke varer.

En weekendtur til Berlin er perfekt til turister, der ønsker at kombinere sightseeing med en kosmopolitisk og livlig storbyferie. Tilbring din weekend i Berlin med at opleve denne spændende bys syn og lyde og om aftenen kan du vælge mellem nogle af Europas fineste natklubber, barer og restauranter.

Tysklands kulinariske hovedstad

Med et omdømme som Tysklands kulinariske hovedstad, vil du have masser af valgmuligheder, hvad angår spisesteder på din weekendtur til Berlin. Her kan du få smag for store traditionelle retter samt gourmetmad fra hele verden. Øldrikkere vil også være i himlen med byens flere hundrede bryggerier, der serverer forfriskende pints af lokalt brygget øl. En weekendtur til Berlin er også en rigtig god løsning for dig, der skal holde et budget, men samtidig gerne lidt væk. Alle årstider er velegnede til en weekendtur til Berlin, med byens skønne kombination af varme somre og snefyldte vintre. Hvis tager på weekend i Berlin i December må du sørge for at du tager til ét af de mange julemarkeder. Her findes alt lige fra hjemmestrikkede huer, lækre kager og berliner phfankuchen, til værktøj, modetøj, legesager, julepynt og meget, meget mere!

Romantik i Berlin

Berlin er også en yndet destination for par, der ønsker en romantisk weekend væk fra hverdagen. Tag en lang romantisk gåtur igennem Berlins skov, Grünewald, og tag en række retro-portrætter i én af Berlins ikoniske Photoautomaten.

Berlin er også hjemsted for ét af verdens bedste orkestre i Berliner Philharmoniker. Her kan du høre nogle af de bedste fremførelser af klassisk musik, som fx Mozart, Schubert eller Bach.

Det kan godt betale sig at planlægge og bestille bord allerede inden jeres afrejse, da de bedste restauranter i Berlin ofter er meget travle. Èt rigtig godt sted at spise på en weekendtur til Berlin er Heising, som severer franske og tyske retter i deres gamle og luksuriøse lokaler. Din udkårne vil helt sikkert blive ellevild, når de først oplever denne enestående romantiske restaurant.