Rejser til Paris

Essential Information

Currency
Euro
1.00 USD = 0.85 EUR
CURRENT WEATHER
Mest overskyet
+8°C

En billig rejse til Paris

På en storbyferie i Paris vil du med garanti opleve en tur fyldt med lækker mad, noget af den bedste sightseeing i verden, og så meget kunst og kultur, at du kan besøge byen hvert år og stadig ikke nå at opleve det hele.

Paris ligger kun et par timers flyrejse fra Danmark, og du kan rejse til Paris hele året rundt. Se efter de nyeste modetendenser, nyd fortovscaféerne og om sommeren kan du nyde det i solen. Besøg museerne om specielt om efteråret, og gå ikke glip af julemarkederne om vinteren.

Aktiviteter i Paris

Rejser til Paris er noget af det mest populære i verden når det komme til miniferier, ikke mindst på grund af de ikoniske seværdigheder, det verdensberømte køkken og de luksuriøse parker og haver.

Byen Paris ligger i et område omgivet af bjerge hvor det højeste punkt er bakken på Montmartre, der er domineret af den storslåede Sacre Coeur-kirke. Gennem centrum af Paris, fra øst til vest, løber den berømte flod Seinen. Floden er et ideelt pejlemærke, der gør det nemt at finde rundt under dit ophold i Paris.

Nord for Seinen ligger området kendt som Rive Droite, "højre bred", hvor du kan besøge seværdigheder som Tuileries-haverne, Triumfbuen og Champs-Elysees, den mest berømte boulevard i Paris. Rive Droite er også hjemsted for de mest livlige områder af Paris. Bastille, elsket af de lokale for sine caféer og barer, Le Marais med sine trendy butikker, og Les Halles, hvor smarte unge mennesker og byboere hænger ud.

Rive Gauche, "venstre bred", er heller ikke blottet for ikoniske seværdigheder. Rejser til Paris vil ikke være det samme uden en tur op i toppen af Eiffeltårnet eller en slentretur rundt i Saint-Germain des Pres, byens kulturelle midtpunkt.