Rejser til Nice

Essential Information

Currency
Euro
1.00 USD = 0.85 EUR
CURRENT WEATHER
Solrigt
+8°C

Miniferie i Nice

Nice er en perfekt feriedestination på sydkysten ved Middelhavet i Frankrig, har et dejligt klima, en populær strand, en fantastisk promenade, hvor du kan sidde og kigge på mennesker, samt moderne faciliteter og butikker i historiske omgivelser.

Nice ligger på Baie des Anges ca. 30 km ned ad kysten fra Cannes og en ca. 15 minutters køretur fra Nice lufthavn.

Gå en tur langs Nices Promenade des Anglais, som er fyldt med palmetræer, og hvor det smukke, blå Middelhav glinser i en sydlig retning, og hvor der er interessante hoteller og restauranter mod nord på en strækning på næsten fem kilometer.

Afslapning i Nice

Tag ind i landet, og du vil finde mange snoede gader og brede avenuer i Nice, som byder på alle de former for butikker, du kunne drømme om i en by samt et fremragende udvalg af luksuriøse gourmetrestauranter og lavprisspisesteder.

I Nice er der designerbutikker, outletbutikker, mad- og blomstermarkeder om morgenen og flotte torvepladser omgivet af udendørs caféer.

Nices lange strækning med småstensstrande og det klare Middelhav er en favorit blandt de kendte rejsende, og den er et perfekt sted til at slappe af efter en formiddag fyldt med shopping.